Netwerk Burenhulp Putten breidt zich uit - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Netwerk Burenhulp Putten breidt zich uit

1 juli 2021 om 14:51 Maatschappelijk BDUmedia
Jan Mens, Wendy Born en Elsaly van den Heuvel zetten zich als burenhulp samen met Gijsbert-Willlem Evers van Welzijn Putten in voor hun buurtbewoners.
Jan Mens, Wendy Born en Elsaly van den Heuvel zetten zich als burenhulp samen met Gijsbert-Willlem Evers van Welzijn Putten in voor hun buurtbewoners.

PUTTEN Het Netwerk Burenhulp Putten bestaat uit inwoners die graag andere mensen in de straat willen helpen met bijvoorbeeld een boodschap doen, de hond uitlaten, een keertje naar het ziekenhuis rijden, de heg bijsnoeien of simpelweg een praatje maken. Inmiddels zijn er meer dan zestig burenhulpen aangesloten, maar als het aan Gijsbert-Willem Evers van Welzijn Putten ligt worden dat er nog veel meer.

,,Wij krijgen regelmatig vragen van inwoners die wat extra hulp kunnen gebruiken. Het is dan heel fijn om te kunnen bellen met iemand die in de buurt woont en daar wel wat in wil betekenen. Alle burenhulpen samen vormen het Netwerk Burenhulp Putten. Inmiddels zijn er meer dan zestig burenhulpen aangesloten en proberen we een paar keer per jaar e..

Afbeelding
Zakelijk 30 minuten geleden Harderwijkse business coach Astrid Mast helpt vrouwen succesvol te worden
Afbeelding
Overig 3 uur geleden Henk van de Kamp is al vijftig jaar lid van Rood-Wit’58 en werd in het zonnetje gezet
Afbeelding
Overig 5 uur geleden Kerstbomenwandeling voor jong en oud op Landgoed Schovenhorst in Putten
Afbeelding
Overig 7 uur geleden Provincie Gelderland pakt Oude Rijksweg in Putten aan
Afbeelding
Zakelijk 10 uur geleden Deze banen zijn moeilijk te vinden: uitvaartmedewerkers, dierenverzorgers en instellingskoks
Afbeelding
Duurzaamheid 12 uur geleden Meer mensen hebben een slimme thermostaat om geld te besparen

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.