Henk Lambooij tien jaar burgemeester in Putten - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Henk Lambooij tien jaar burgemeester in Putten

15 jun, 09:32 Mensen Eigen foto
Henk Lambooij met zijn vrouw Marry en hun kleinkinderen.
Henk Lambooij met zijn vrouw Marry en hun kleinkinderen.

PUTTEN Henk Lambooij is vandaag precies tien jaar geleden geïnstalleerd als burgemeester van Putten. Dat is een mooie gelegenheid om terug te blikken op de afgelopen jaren en uiteraard ook vooruit te kijken naar de toekomst.

Burgemeester Lambooij kijkt vooral met gemengde gevoelens terug op de afgelopen anderhalf jaar. ,,Een belangrijk onderdeel van mijn werk is mensen ontmoeten. Ik heb het leren waarderen om bruidsparen die zestig of vijfenzestig jaar getrouwd zijn persoonlijk te bezoeken. Ik vind het mooi om mensen te spreken die mij iets over het vroegere leven in Putten kunnen vertellen. Vooral als ik inwoners ontmoet die zich voor de gemeenschap hebben ingezet. Dat zijn de verhalen van inwoners die ons dorp hebben gemaakt en dat heb ik de afgelopen tijd enorm gemist. Na tien jaar ontmoet ik echtparen vaak voor een tweede keer en dat is heel bijzonder. Dan heb je al meer een relatie met elkaar. Ik bel nu met de bruidsparen, maar het is nou juist zo aardi..

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.