Eindexamen op Groevenbeek: een bijzonder laatste schooljaar - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Eindexamen op Groevenbeek: een bijzonder laatste schooljaar

22 apr, 11:30 Onderwijs Marco Jansen
Van links naar rechts Karyan Ruiter, Esmee Tijssen, Lianne van Zelder en Thijmen Postma vertellen over hun laatste schooljaar op het Groevenbeek College.
Van links naar rechts Karyan Ruiter, Esmee Tijssen, Lianne van Zelder en Thijmen Postma vertellen over hun laatste schooljaar op het Groevenbeek College.

PUTTEN Het eindexamen nadert en afgelopen week hadden de examenleerlingen hun laatste lesdag. Vier leerlingen van het Groevenbeek College vertellen over hun laatste schooljaar op het middelbaar onderwijs. In coronatijd is alles anders.

Thijmen Postma (17) en Lianne van Zelderen (17) uit Putten zitten in 6 vwo op Groevenbeek Ermelo. Vrijdag 23 april is hun laatste lesdag, daarna is de meivakantie.

,,Op de laatste lesdag komt iedereen als het goed is verkleed naar school. We gaan lunchen en wellicht is er een kleine examenstunt, maar er zijn niet veel andere leerlingen op school. Dus heel bijzonder wordt het niet’’ verwacht Lianne. Ook Thijmen heeft twee dagen voorafgaand geen grote verwachtingen. ,,Ook dit jaar trekt iedereen wat leuks of raars aan. We gaan lekker eten en daarna kunnen we klooien. Misschien loop ik bij mijn moeder de les in, die geeft hier Engels.’’

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.