Puttenaren met passie voor vinyl - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Puttenaren met passie voor vinyl

6 okt, 10:36 Muziek Marco Jansen
Christian van de Kamp (links) en Robin van Bragt in de Platengarage.
Christian van de Kamp (links) en Robin van Bragt in de Platengarage.

PUTTEN Voetballer, aannemer en muziekliefhebber. Christian van de Kamp (37) uit Putten is van alle markten thuis. De spits maakte in het verleden zijn doelpunten voor Rood-Wit ’58, SDC Putten, NSC Nijkerk, DVS ’33, SDVB en Nunspeet. Na vijftien jaar in eerste elftallen stopte hij in 2018 op zijn vierendertigste. Nu is muziek zijn grote passie.

Samen met zijn zwager Robin van Bragt (30) is hij vijf jaar geleden De Platengarage gestart; de verkoop van voornamelijk tweedehands elpees en cd’s. Ze zijn liefhebbers van vinyl en hebben thuis een platenspeler van het Zwitserse merk Thorens. Het begon met een paar houten bakken vol elpees in de garage van het oude huis van Van de Kamp aan de Van Oldenbarneveltstraat. Vanaf de start van de webshop begon de verkoop te lopen. De platenopslag verhuisde naar een pand aan de Hoge Eng Oost en sinds augustus is de collectie verplaatst naar Van de Kamps nieuwe huis aan de Hiebendaallaan, waar hij sinds anderhalf jaar woont. Hier heeft Van de Kamp, die sinds tien jaar aannemer is, oude schuren afgebroken en een nieuw bijgebouw neergezet. 

GROTE COLL..

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.