‘Beleid is zonder boeren gemaakt’ - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

‘Beleid is zonder boeren gemaakt’

6 jul, 17:00 Natuur en milieu BDUmedia
Nanda van den Pol is bang dat door het nieuwe beleid de toekomst voor haar en haar gezin er anders uitziet dan ze voor ogen heeft.
Nanda van den Pol is bang dat door het nieuwe beleid de toekomst voor haar en haar gezin er anders uitziet dan ze voor ogen heeft.

PUTTEN ‘Er ligt een advies op tafel om de stikstofproblematiek op te lossen. Om ruimte te maken voor woningbouw, zonnevelden en bossen moeten alle boeren uit het Groene hart en de Gelderse vallei worden weggevaagd’, meldt Nanda van den Pol in een Facebookbericht, waarin ze iedereen oproept om zich aan te sluiten bij het grote landelijke boerenprotest dat morgen - woensdag 7 juli - wordt gehouden op het Malieveld in Den Haag.

Verder schreef Nanda: ‘Stel je voor: je hebt er hard voor gewerkt en het is je gelukt! Je hebt je droomhuis kunnen bouwen! Een prachtig huis in een oergezellige buurt met alles waar je blij van wordt om de hoek. Je familie, je kerk, die leuke sportclub, je favoriete kroeg, je lieve vrienden enzovoort. In één woord: genieten! Totdat... je op een dag hoort dat je je heerlijke huis verplicht moet verlaten. En dat niet alleen. Die leuke baan waar je zoveel plezier uit haalt. Zeg die ook maar op, je moet ander werk gaan zoeken. Alles waar je hard voor hebt gewerkt gaat je ontnomen worden door de overheid.’ 

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.