Leuke activiteiten en nuttige voorzieningen.
Leuke activiteiten en nuttige voorzieningen. Putten voor Elkaar.

Agenda putten voor elkaar

13 februari 2024 om 09:55 Overig

PUTTEN Deze agenda behoort tot het programma van Putten voor Elkaar: www.puttenvoorelkaar.nl.


Klik&Tik computercursus
Samen met de bibliotheek organiseren we elke dinsdagochtend een computercursus in Stroud. De cursus helpt om (beter) gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. De cursus is speciaal voor beginners en makkelijk te volgen. Aanmelden gaat via de bibliotheek Noordwest Veluwe.


Wandelclub
De wandelclub van Welzijn Putten is een gezellige groep die eens in de twee weken (op de vrijdagmorgen van de oneven weken) een wandeltocht maakt. De eerstvolgende keer is op 16 februari. Om 9.00 uur wordt er, met een kopje koffie, verzameld in de foyer van Stroud. Van 9:30 tot ongeveer 11.00 uur wordt een mooie wandeling gemaakt. Iedereen is van harte welkom bij deze gezellige activiteit. Doorgang van de wandeling is weersafhankelijk. Meer informatie en aanmelden bij Putten voor Elkaar via tel: 0341-740051.


Fietsgroep
Voor wie van fietsen houdt en dit graag met anderen doet is er een nieuwe fietsclub gestart op de dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Deelnemers moeten fit genoeg zijn om twee keer een uur te fietsen. Halverwege wordt er gestopt voor een kopje thee of koffie. Voor informatie bellen met Putten voor Elkaar via: 0431-740051.


Gymclub
Op de donderdagmorgen van 11.15 uur tot 12.00 uur is er een nieuwe gymclub gestart. Mensen die in een fijne sfeer willen bewegen kunnen zich opgeven bij Putten voor Elkaar via tel: 0341-740051.


Spelletjesmiddag
Op elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is er in Stroud een gezellige spelletjes club. Iedereen is hier van harte welkom. Opgeven bij Putten voor Elkaar via tel: 0341-740051.


Samen creatief
Elke dinsdagmiddag komt een creatieve groep samen bij Welzijn Putten voor iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn en anderen te ontmoeten. Deelnemers nemen hun eigen creatieve werk mee. Er wordt geen les gegeven. Samen creatief is op dinsdag van 14.00 uur tot 16.00 uur in de foyer van Stroud. Meer informatie en aanmelden bij Putten voor Elkaar via tel: 0341-740051.


Dam& Schaakontmoetingen
Elke vrijdagmiddag kunt u van 14.00 tot 16.00 uur dammen en schaken in de foyer van Stroud. Naast dat dit geweldige bordspelen zijn, zorgt het ook nog eens voor een fitter brein! Ook wanneer u nog geen ervaring hebt met dammen of schaken, bent u van harte welkom want we geven ook les. Er zijn geen kosten aan verbonden en een kopje koffie of thee is inbegrepen. Tot vrijdag? U kunt gewoon binnen lopen.


Financieel Café Putten
Voor mensen die in Putten wonen en wel wat hulp kunnen gebruiken bij de administratie en/of financiën, zoals het aanvragen van toeslagen, een uitkering of het invullen van een formulier, is er het Financieel Café! Het Financieel Café is geopend op dinsdagavond van 17:30 tot 18:30 uur en op woensdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur. Tijdens openingstijden is er vrije inloop. Een afspraak maken is ook mogelijk door te bellen naar 088-784 64 64 (Stimenz) en een afspraak met een vrijwilliger van het Financieel Café te plannen.

Klussendienst
De klussendienst voert kleine klusjes uit voor mensen die in Putten wonen, niet in staat zijn om klusjes en reparaties zelf uit te voeren en niet veel geld te besteden hebben. Ook kunnen ze helpen bij problemen met computers of telefoons. Voldoet de klus aan deze voorwaarden? Op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur kan er dan contact opgenomen worden met de receptie van Putten voor Elkaar via nummer 0341-740051. Een klus kost €5,- per keer en de materiaalkosten. Op woensdag worden de klussen verdeeld en zal er daarna contact opgenomen worden voor een afspraak.


Vervoer
Mensen die geen gebruik kunnen maken van eigen vervoer of openbaar vervoer kunnen een abonnement nemen op het vervoer van Putten voor Elkaar. Behulpzame chauffeurs vervoeren de abonnees op werkdagen binnen de gemeentegrenzen van Putten. Voorwaarde is dat u zelfstandig kunt in- en uitstappen. Rolstoelvervoer is niet mogelijk. Voor meer informatie of een abonnement bellen op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur naar 0341-740051.


Puttenconnect en vrijwilligerswerk
Bent u op zoek naar een zinvolle invulling van uw dag? Kijk dan op www.Puttenconnect.nl. PuttenConnect verbindt inwoners en organisaties aan elkaar. Hier staat een overzicht van sociale en maatschappelijke activiteiten en initiatieven in Putten. Vind activiteiten om als inwoner aan deel te nemen of biedt zelf een activiteit aan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie