Dieren kunnen een belangrijke rol spelen in het contact met mensen met dementie.
Dieren kunnen een belangrijke rol spelen in het contact met mensen met dementie. Stichting Blijf

Digitale Alzheimer Avond

18 februari 2021 om 16:44 Overig

PUTTEN Omdat er op dit moment geen Alzheimer Café of Alzheimer Trefpunt kan worden gehouden, heeft een aantal organisaties het plan gemaakt om een Digitale Alzheimer Avond te organiseren voor de regio Flevoland en Noordwest-Veluwe. De avond wordt gehouden op dinsdag 2 maart en begint om 19.30 uur.

Dieren kunnen een belangrijke rol spelen bij het contact tussen mensen en in het bijzonder in het contact met mensen met dementie. Het onderwerp van deze online avond is daarom: BLIJF! – Aaibare Zorg.

Cynthia op den Brouw geeft eerst een presentatie met blijfhond Suus van de Stichting Blijf, daarna kunnen deelnemers per woonplaats in gesprek gaan over het onderwerp. Zowel de presentatie als het gesprek zullen digitaal plaatsvinden. Tijdens de avond is er telefonische hulp mogelijk. De link voor de bijeenkomst en overige informatie worden na aanmelding, uiterlijk 1 maart, toegestuurd.

Aanmelden kan door uiterlijk 21 februari een e-mail te sturen naar j.vanderdeure@alzheimervrijwilligers.nl onder vermelding van naam en woonplaats.

Dit initiatief is tot stand gekomen door medewerking van Alzheimer Nederland Afd. Noordwest-Veluwe; Stamtafel; Espria Ledenvereniging; de Ketenzorg Dementie Barneveld en het Netwerkwerk Dementie Noordwest-Veluwe.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie