Afbeelding
Voedselbank Putten

Inzameling Voedselbank

16 december 2021 om 16:54 Overig

PUTTEN De ondersteuning van de Voedselbank door particuliere inzamelingen is nog steeds hard nodig. Ook in onze regio zijn veel mensen afhankelijk van de wekelijkse krat met levensmiddelen, omdat zij van een minimaal inkomen rond moeten komen. Voor velen onvoorstelbaar maar het is een trieste waarheid.

Sinds de uitbraak van de Covid19 pandemie organiseren de in het Diaconaal Platform Putten vertegenwoordigde kerken en gemeenten drie keer per jaar een zogenaamde drive-in inzameling. Deze inzamelingen zijn zeer succesvol en leveren gemiddeld honderd kratten houdbare levensmiddelen op en een aanzienlijk bedrag aan cadeaubonnen en contant geld op.

Op zaterdag 18 december wordt deze inzamelingsactie weer gehouden van 10.00 uur tot 12.00 uur. Dit keer bij de Nieuwe Kerk aan de Kerkstraat 96 in Putten. De actie wordt coronaproof gehouden.

Wie helpt mee om de klanten van de Voedselbank weer een mooi levensmiddelenpakket voor de komende kerstdagen te kunnen geven? Voor deze Kerstinzamelingsactie zijn de volgende producten meer dan welkom: blikje kip of rundragout, pot of blik groenten, blik ananas, sap in pakken, vacuüm verpakte kaas, houdbare melk, rookworst (vacuüm verpakt, houdbaar), kruidenmix chili con carne of nasi en cup a soup. Ook Douwe Egberts punten, cadeaukaarten en spaarkaarten van de Jumbo en de PLUS zijn van harte welkom om verse producten van te kunnen kopen.

Belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om de producten zelf te brengen kunnen de actie ook ondersteunen door het doen van een gift. Maak hiervoor een kerstgift over op rekening NL 79 RABO 0161 401 880 ten name van Voedselbank Harderwijk.

De vrijwilligers van de actie hopen op 18 december weer de gebruikelijke Puttense giften binnen te krijgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie