‘Lastige situatie voor ondernemers en gemeente’ - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

‘Lastige situatie voor ondernemers en gemeente’

24 dec, 11:02 Overig Annemieke Westphal-Kreeftmeijer
Afbeelding

‘De termen op sociale media gebezigd zijn buiten iedere proportie’

PUTTEN Klaas en Aletta Jager van Ko Jager Cigars and Interior kregen woensdag bezoek van twee boa´s, omdat ze buiten hun afhaalloket kaarsen hadden branden en een muziekje draaiden. Bovendien stond er ook nog een reclamebord buiten.

Klaas Jager vertelt: ,,Alle entourage moest weg, omdat dit klanten naar het dorp zou lokken. En dat is niet de bedoeling in deze tijd. Ondertussen was het woensdag gezellig druk in het dorp, omdat de complete weekmarkt gewoon doorging. Alle essentiële en niet-essentiële kramen stonden gewoon opgesteld. Maar niet de markt was de publiekstrekker, dat waren wij. Ik werd zo kwaad dat ik behoorlijk weerwoord heb gegeven. Donderdag stonden er dan ook twee agenten op de stoep. Zij hoorden me aan en gaven me te vers..

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.