Afscheid van wethouder Koekkoek: ‘Het is een eenzaam beroep’ - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Afscheid van wethouder Koekkoek: ‘Het is een eenzaam beroep’

5 sep, 11:31 Overig Gemeente Putten
Afbeelding

PUTTEN Wethouder Koekkoek nam vorige week afscheid van de gemeenteraad. Volgens burgemeester Lambooij zijn de kernwoorden voor deze wethouder loyaliteit, integriteit en betrouwbaar. ,,Ik heb bijzonder veel waardering voor jouw onkreukbaarheid en heb nooit enige spoor van twijfel gehad.”

Herman Luitjes, fractievoorzitter van Wij Putten, schetste de beginperiode: ,,Als inwoner van Putten deed diende je een klacht in over de kwaliteit van de verkiezingsposter. Je had er een in je tuin. En als een inwoners zijn beklag doet zit diegene binnen de kortste keren zelf in het bestuur. Wij hebben groen en sociaal in de benen geholpen door een samenwerkingsverband aan te gaan tussen de PvdA en GroenLinks. We haalden toen twee zetels. En jij werd commissielid. Dat heb je vier jaar gedaan. Totdat we in oktober 2009 op het idee kwamen om Wij Putten op te richten. We deden mee aan de verkiezingen en werden veel groter dan we van tevoren hadden kunnen bedenken. We werden zelf erg verrast door de uitslag. Maar wie meedoet aan de coalitie..

Afbeelding
Politiek 1 uur geleden Enquête Wij Putten in de wijk ’t Veld: Zorgen om energielasten
Afbeelding
Recreatie 2 uur geleden Einde negatief zwemadvies Strand Horst Zuid en Strand Nulde Noord
Afbeelding
Dieren 2 uur geleden Tweekoppige schildpad uit Putten is Dier van het Jaar
Afbeelding
Voetbal 21 uur geleden SDC Putten verliest van tiental HBOK
Afbeelding
Zorg 29 sep, 10:44 Ziekenhuis St Jansdal zoekt nieuwe leden cliëntenraad
Afbeelding
Natuur en milieu 29 sep, 08:00 Grondwaterstanden in Gelderland nog laag ondanks regen van afgelopen weken

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.