Martijn Raven van Raven Uitvaartzorg
Martijn Raven van Raven Uitvaartzorg Eigen foto

Raven uitvaartzorg: Persoonlijk, vakkundig en oog voor detail

21 oktober 2022 om 09:13 Overig

PUTTEN Uitvaartverzorger Martijn Raven is persoonlijk, vakkundig en heeft oog voor detail. Hij biedt elke nabestaande maatwerk na het overlijden van een dierbare. Bovenal zet Martijn zich meer dan honderd procent in voor de mensen die hij bijstaat in deze meestal moeilijke periode. Hij doet dat met passie en gedrevenheid. ,,Dit werk is mijn roeping”, aldus de uitvaartondernemer.

Martijn werd op een Moederdag opgeroepen om een man te reanimeren door de Burgerhulpverlening. De reanimatie mocht niet meer baten. De man overleed met zijn moeder naast zijn zijde. Dat was het moment dat Martijn zijn roeping ging vervullen. Hij ondersteunde de moeder bij dit zwaarste moment uit haar leven. Hij nam contact op met de familie en zorgde voor hen. ,,Toen wist ik het zeker, dit is wat ik moet doen. Mensen begeleiden in het proces na het overlijden van hun dierbare als uitvaartverzorger. Hier ligt mijn hart.”

UITMUNTEND Zijn warme en open persoonlijkheid, zijn passie voor het zorgen voor mensen en zijn uitstekende oog voor detail maken Martijn uitmuntend in zijn vak. ,,Als ik zie dat er kleine kinderen in de familie zijn, dan stel ik voor om hen te betrekken bij de uitvaart. Als ik zie dat er een vlekje op een jasje zit, dan benoem ik dat op een juist moment. Ik begeleid, ben daar waar ik moet zijn en trek me terug waar het hoort. Het is immers het afscheid van een dierbare en dat verzorg ik tot in de puntjes naar de wensen van de nabestaanden.

PERSOONLIJK Martijn begeleidt alles persoonlijk. Ook de laatste verzorging. ,,Het is zo belangrijk dat de overledene herkenbaar is zoals hij of zij was. De kleding en de houding van het lichaam verzorg ik met precisie. En daar waar de familie het wil, kunnen zij aanwezig zijn en helpen met bijvoorbeeld het aankleden. Ik begeleid de familie door het gehele proces, ook emotioneel gezien.”

LAATSTE WENSEN BOEKJE Deze gepassioneerde uitvaartondernemer gaat verder dan alleen het verzorgen van de uitvaart. Zo is hij namelijk ook gecertificeerd als dementievriendelijke uitvaartverzorger. En hij zet zich in om mensen vroegtijdig te laten nadenken over hun uitvaartwensen. Op zijn website is daarom het Laatste Wensenboekje kosteloos te bestellen.

Meer info: www.ravenuitvaartzorg.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie