,,Het weekend was een groot feest, we doen het als organisatie beter dan ooit”, vertelt Caroline Huigenbos.
,,Het weekend was een groot feest, we doen het als organisatie beter dan ooit”, vertelt Caroline Huigenbos. SImon Wright Photography Ltd

Caroline van Huigenbos uit Putten is ‘Best Travel Counsellor Netherlands 2022’

Overig

Het mooiste was om na drie jaar eindelijk weer met de internationale familie samen te zijn, dat voelde echt als thuiskomen. ,,Natuurlijk zag ik ook dat ik beter dan ooit draaide en een grote kans had op de award. Maar zo zeker als ik in m’n werk kan zijn zo onzeker werd ik zaterdagavond ineens net voor de award uitreiking”, vervolgt Caroline. Gelukkig kwamen de verlossende woorden snel van internationale salesdirector Jim Eastwood. ,,En als je dan dat supermooie podium op mag lopen, met muziek, lichten en zoveel meer dan zweef je, zo fantastisch!”

PUTTEN Tijdens de internationale conferentie van Travel Counsellors in Liverpool is vorige week zaterdagavond Caroline van Huigenbos uit Putten, onderscheiden als best presterende Travel Counsellor van Nederland. ,,Het weekend was een groot feest, we doen het als organisatie beter dan ooit en dat je jezelf dan de best presterende van Nederland mag noemen is een droom die uitkomt”, vertelt Caroline.


,,De meest gestelde vraag is altijd hoe doe je het? Mindset, keihard werken, doorzettingsvermogen en continuïteit en ik geloof dat dit alles alleen lukt als je houdt van wat je doet en de juiste mensen om je heen hebt staan. Ilse Mosch is mijn TC assistant, zij assisteert mij fantastisch waardoor ik verder kan groeien en ook mama kan zijn van Benja. We snappen elkaar met een paar worden en hebben plezier.” Caroline gaat deze week samen met vriendin en sparringspartner, Travel Counsellor Elize Breed, de vriendschap vieren in Bhutan. Verder dankt ze haar lieve vriend Jaap, die alle voor- en tegenslagen meemaakt en altijd in haar gelooft en haar de vrijheid geeft om dit te kunnen bereiken.

Maar bovenal is Caroline ontzettend dankbaar naar haar klanten, die al 15 jaar hun reizen bij haar onderbrengen. ,,Zelfs na 15 jaar als zelfstandig Travel Counsellor barst ik elke keer weer van de energie om een mooie reis voor klanten in elkaar te mogen zetten. Ja, het is echt mijn passie!”

,,Wil jij ook jouw toekomstige reis bij Caroline onderbrengen dan ben je van harte welkom. Telefoon 06-55306253 of caroline@travelcounsellors.nl.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aantal griepgevallen opnieuw laag, maar epidemie nog niet voorbij 10 uur geleden
Afbeelding
NS: meeste treinreizigers checken nog niet meteen in met bankpas 1 feb, 08:00
Logo
Afbeelding
Leerlingen adopteren voorstelling 31 jan, 11:32
Afbeelding
SDC Putten heeft fijn weekend; winst op FC De Bilt, concurrentie verliest 31 jan, 11:00
Afbeelding
De Meeuwen stelt teleur 31 jan, 09:42
Afbeelding
Huismus het meest gespot tijdens Tuinvogeltelling in Gelderland 31 jan, 08:00
Logo
Afbeelding
Burgemeester Lambooij blijft aan 30 jan, 14:00