Kerstbomen op Landgoed Schovenhorst
Kerstbomen op Landgoed Schovenhorst Landgoed Schovenhorst

Kerstbomenwandeling voor jong en oud op Landgoed Schovenhorst in Putten

Overig

PUTTEN Inmiddels is de kerstwandeling voor het hele gezin op Landgoed Schovenhorst bij velen bekend. En anders zeker een aanrader: deze speciaal voor de deelnemers uitgestippelde kerstbomenwandeling.

Beleef de  sfeer op het 174 jaar oude Landgoed Schovenhorst met z’n bijzondere kerstbomen uit de hele wereld. Wandel gezellig mee, alleen, met vrienden of met het gezin. Wees welkom.

De wandelaars worden ontvangen bij de vuurschaal in de oude ommuurde tuin. Reserveer alvast een plekje om teleurstellingen te voorkomen via info@schovenhorst.nl. Deelnemers aan de wandeling krijgen na het wnadelen ook nog eens twintig procent bij Brasserie Schovenhorst. Ook hier graag vooraf reserveren.

De wandeling wordt op zaterdag 17 december om 14.00 uur gehouden en duurt ongeveer vijf kwartier. Deelname bedraagt 5.00 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2.50 euro per persoon. graag contant betalen, want er is geen pinapparaat aanwezig. De wandeling voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden. Parkeren kan op de grote parkeerplaats, dit is circa 5 minuten wandelen naar de Ommuurde Tuin.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aantal griepgevallen opnieuw laag, maar epidemie nog niet voorbij 9 uur geleden
Afbeelding
NS: meeste treinreizigers checken nog niet meteen in met bankpas 1 feb, 08:00
Logo
Afbeelding
Leerlingen adopteren voorstelling 31 jan, 11:32
Afbeelding
SDC Putten heeft fijn weekend; winst op FC De Bilt, concurrentie verliest 31 jan, 11:00
Afbeelding
De Meeuwen stelt teleur 31 jan, 09:42
Afbeelding
Huismus het meest gespot tijdens Tuinvogeltelling in Gelderland 31 jan, 08:00
Logo
Afbeelding
Burgemeester Lambooij blijft aan 30 jan, 14:00