Afbeelding
Eigen foto

Koffiekan in Hart van Putten

29 december 2022 om 10:00 Overig

PUTTEN In ’t Hart van Putten aan de Molenweg 2 wordt vanaf 7 januari weer iedere eerste zaterdag van de maand koffie tussen 10.00 uur en 12.00 uur geschonken door een bekende Puttenaar.

Op 7 januari is Jim van den Hoorn gastheer. Jim van den Hoorn is sinds deze zomer wethouder in Putten. Hij vindt het leuk om straks in het inloophuis met mensen in gesprek te gaan, ook omdat hij met het college van B en W heeft afgesproken dat het gemeentebestuur zich wil inzetten om ontmoeting te bevorderen en eenzaamheid te voorkomen.

Jim van den Hoorn zal de koffiekan op 7 januari doorgeven aan de volgende gastheer of gastvrouw. Zo is er elke maand een nieuwe memorabele vrijwilliger bij wie inwoners van Putten op de koffie kunnen komen.

Tot begin 2020 organiseerde ’t Hart van Putten deze activiteit ook al. Het heette toen de Koffiebus. Vanwege de corona beperkingen is de activiteit gestopt. ’t Hart van Putten is blij dat de gezellige en druk bezochte koffieochtenden weer kunnen starten. Omdat de bus niet meer rijdt heet het nu niet langer Koffiebus maar Koffiekan.

Al is er geen bus meer, vervoer voor mensen die niet zelf naar het inloophuis kunnen komen is wel geregeld. Een aantal vrijwilligers van Welzijn Putten heeft aangeboden om het vervoer naar de Koffiekan te verzorgen. Vervoer (heen en terug) binnen de bebouwde kom kost 1 euro en buiten de bebouwde kom, maar binnen de gemeentegrenzen, kost 1.50 euro. Mensen die van dit vervoer gebruik willen maken kunnen op werkdagen tussen 9.00 uur en 11.00 uur bellen met Welzijn Putten 0341-357078 en een afspraak maken voor het vervoer van en naar ’t Hart van Putten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie