Er zijn nog kaarten te koop voor de voorstelling ‘Nu ik je zie‘ van Soy Kroon op zaterdag 21 januari in Theater Stroud.
Er zijn nog kaarten te koop voor de voorstelling ‘Nu ik je zie‘ van Soy Kroon op zaterdag 21 januari in Theater Stroud. Annemieke van der Togt

Soy Kroon speelt solovoorstelling in Theater Stroud

3 januari 2023 om 13:33 Overig

PUTTEN In Theater Stroud speelt op zaterdag 21 januari 2023 Soy Kroon de indrukwekkende voorstelling Nu ik je zieEen voorstelling over de zoektocht van een zoon naar zijn vader.

Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader ontwaakt zijn 21-jarige zoon uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Als hij het verleden in de ogen durft te kijken, ziet hij misschien weer een toekomst. Als een detective zoekt hij naar sporen van zijn vader. Familieleden, vrienden en collega’s ondervraagt hij als getuigen. Maar terwijl de zoon steeds intensiever speurt naar zijn vader, komt hij vooral zichzelf tegen. 

Nu ik je zie is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Merlijn Kamerling schreef over zijn verhouding tot zijn vader Antonie. Een verhaal over uitgestelde rouw. Over volwassen worden en de zoektocht naar je eigen identiteit. En over een onverwacht sterke bloedband.

Multitalent Soy Kroon is bekend van Hoogvliegers, Costa!, The Passion en War Horse. In oktober won hij de Televizier-Ster Talent 2022 en momenteel is hij te zien in het tv-programma Wie is de Mol.

De voorstelling van 21 januari begint om 20.15 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterstroud.nl. Daar kan ook, zoals bij elke voorstelling in Theater Stroud, een reservering worden gemaakt voor een plaats aan de Theatertafel (gratis), een borrelarrangement of dinerarrangement.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie