Afbeelding
Eigen foto

‘Zin’ in jouw leven

Overig

PUTTEN Centrum voor Levensvragen Noord Veluwe (CVL) en Welzijn Putten starten in februari met een serie themabijeenkomsten in het kader van zingeving. Vanaf 6 februari worden er eens in de veertien dagen vijf bijeenkomsten ‘“Zin” in jouw leven’ gehouden in Stroud.

,,De avonden zijn voor volwassenen die, net als iedereen, soms stevig tegen het leven aanlopen en zichzelf hierover (levens)vragen stellen. Soms heb je het gevoel dat je de enige bent die vragen heeft over opvoeding, vriendschap, loslaten of vasthouden, leven in deze tijd, politiek en zo voort. Deze en meer onderwerpen worden in een goede sfeer met een vaste groep mensen besproken”, aldus Thea Kloek, geestelijk verzorger bij CVL Noordwest Veluwe.

De eerste bijeenkomst op maandag 6 februari staat in het teken van kennismaking. Onder leiding van Thea Kloek en Tanja van Driel van Welzijn Putten bepalen de deelnemers de thema’s voor de volgende vier bijeenkomsten. Deze worden door Thea Kloek begeleid. 

De bijeenkomsten zijn op maandag van 19.30 uur tot 21.00 uur in Stroud aan de Brinkstraat 91. Er zijn geen deelnamekosten alleen de kosten voor koffie en thee. Geïnteresseerden kunnen informatie opvragen of zich tot en met 3 februari opgeven bij Tanja van Driel via telefoonnummer 0341-357078 of stuur een e-mail naar tvdriel@welzijnputten.nl.

Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Aantal griepgevallen opnieuw laag, maar epidemie nog niet voorbij 10 uur geleden
Afbeelding
NS: meeste treinreizigers checken nog niet meteen in met bankpas 1 feb, 08:00
Logo
Afbeelding
Leerlingen adopteren voorstelling 31 jan, 11:32
Afbeelding
SDC Putten heeft fijn weekend; winst op FC De Bilt, concurrentie verliest 31 jan, 11:00
Afbeelding
De Meeuwen stelt teleur 31 jan, 09:42
Afbeelding
Huismus het meest gespot tijdens Tuinvogeltelling in Gelderland 31 jan, 08:00
Logo
Afbeelding
Burgemeester Lambooij blijft aan 30 jan, 14:00