Afbeelding
Eigen foto

Veluwse Wandeldagen

27 januari 2023 om 15:00 Overig

PUTTEN De tweede editie van de Veluwse Wandeldagen vindt plaats van donderdag 9 tot en met zaterdag 11 februari. In de gemeenten Putten, Ermelo, Nunspeet en Elburg kan gestart worden voor afwisselende wandelroutes.

In iedere gemeente wordt een route aangeboden met een lengte tussen de tien en vijftien kilometer. De routes zijn tijdens de drie dagen af te halen bij de deelnemende VVV´s. Naast de route en een versnapering krijgen de deelnemers een bon mee voor het nuttigen onderweg van een kleine lunch. Het idee achter de wandeldagen is om drie dagen op verschillende locaties te starten.

In Putten kan de verlengde versie van de Putterboswandeling worden gelopen. De wandeling door dorp en bos heeft een lengte ban dertien kilometer en voert de deelnemers onder meer door een gebied met grafheuvels.

In Ermelo kan worden gestart voor een rondwandeling van vijftien kilometer door het Leuvenumse Bos richting het Beekhuizerzand. De route is volledig uitgezet op het wandelkeuzenetwerk.

In Nunspeet kan worden gestart voor een verkorte Hulshorsterbosrandroute van tien kilometer. De route voert onder meer langs de rand van het Hulshorsterzand waarop men een doorkijkje heeft. In Elspeet en Vierhouten kan worden gestart voor de Elspeterheideroute van zeventien kilometer met de mogelijkheid deze in te korten.

In Elburg wordt vanuit de historische vesting gelopen een route van dertien kilometer gelopen over een bospaadjes, landwegen en langs de Puttenerbeek.
Meer informatie is beschikbaar op: www.veluwsewandeldagen.nl en via de deelnemende VVV’s.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie