Afbeelding
Raamdecoratie

Welke raamdecoratie past het best?

12 maart 2020 om 17:22 Partnercontent

Welke raamdecoratie het best bij jou past, hangt van een aantal factoren af. Belangrijk is om jouw wensen en eisen op een rijtje te hebben. Waar wil je dat de raamdecoratie komt te hangen? Heb je de raamdecoratie puur nodig om je ramen te decoreren of wil je ook dat ze de lichtinval reguleren en de inkijk van buiten beperken? Dit zijn de zaken die bepalen voor welke type raamdecoratie je uiteindelijk kiest. Bedenk ook dat niet elk type raamdecoratie kan hangen in een vochtige ruimte zoals de badkamer of de keuken. Uiteindelijk heeft het natuurlijk met name te maken met je smaak en hoe de rest van je interieur eruitziet. Je hebt tegenwoordig een enorme keuze in de meest prachtigste raamdecoratie zoals houten jaloezieën, duo rolgordijnen en plissé gordijnen. Alles wordt op maat gemaakt om zo de beste kwaliteit te garanderen. We bespreken een aantal bijzonder sfeervolle mogelijkheden.

Houten jaloezieën
Houten jaloezieën staan sfeervol en geven tegelijkertijd een open indruk. Deze mooie raamdecoratie is een allemansvriend en past goed in elke inrichting. Vooral wanneer je de kleur aanpast op jouw interieur, weet je zeker dat je een goede match hebt. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende prachtige kleuren. Zo is de effen kleur te kiezen uit zwart tot wit, maar kan je ook kiezen uit prachtige houtkleuren. Bijvoorbeeld een mooie gouden eikenkleur of juist een rode mahonie kleur. De kleur van de ladderkoord of ladderband kan je hier naar eigen inzicht bij matchen. 

Duo rolgordijnen
Het duo rolgordijn, ook wel dag en nacht rolgordijn, staat bekend om zijn mooie uiterlijk. Het is een rolgordijn, waarbij het gordijn netjes wordt opgevouwen in een rol. Wat dit duo rolgordijn erg handig maakt, is zijn twee functies. Het gordijn bestaat namelijk uit twee banen. Een baan met dichte stof en een baan met doorzichtige stukken. Doordat deze twee banen naast elkaar beweegt, kan je het gordijn halfopen doen en helemaal dicht. Ideaal voor bijvoorbeeld de woonkamer. Zo heb je overdag voldoende privacy, maar komt er nog steeds voldoende licht naar binnen en 's avonds kun je het gordijn helemaal dicht doen. Je kunt kiezen uit meer dan 15 prachtige kleuren. Zo kan je het gordijn helemaal passend maken naar jouw smaak. 

Plissé gordijnen
Ontzettend trendy op moment zijn de plissé gordijnen. Dit prachtige systeem is ideaal voor elk type raam en staat erg gezellig. De gordijnen zien eruit als rolgordijnen, maar zitten niet op een rol. Plissé gordijnen vouwen zichzelf namelijk netjes op. De gordijnen zijn in drie categorieën te verkrijgen: transparant, semi transparant en verduisterend. Daarmee zijn de gordijnen ook zeer geschikt voor de slaapkamer. Wat erg leuk van de plissé gordijnen is, is dat je de gordijnen van beneden naar boven kunt plaatsen. Zo kan je overdag de gordijnen halfopen laten, waardoor je geen inkijk hebt en 's avonds de gordijnen helemaal dicht doen. Je kunt kiezen uit zeven mooie kleuren, waardoor je deze helemaal naar je eigen smaak kunt samenstellen.

Op maat gemaakt
De mooiste raamdecoratie wordt op maat gemaakt. Je kunt raamdecoratie op maat ook heel eenvoudig online bestellen. Dat houdt in dat je zelf kunt inmeten wat de maten zijn en je daardoor ervan gegarandeerd bent, dat de gordijnen of jaloezieën perfect gaan passen. Niet alleen de maten, maar ook de bedieningszijde kan je zelf aangeven. Zo kan je per raam bepalen of je deze liever links of rechts wilt bedienen. Zo stel je zelf de perfecte raamdecoratie samen voor jouw huis! Doordat de raamdecoratie op maat wordt gemaakt, is de montage erg eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is ophangen. Met een accutol heb je voldoende gereedschap in huis en heb je geen gedoe om zelf lamellen of gordijnen op maat te knippen.

Raamdecoratie bestellen
Heb je een keuze gemaakt over welke raamdecoratie het best bij jou past? Bestel dan eenvoudig de raamdecoratie online. Twijfel je nog over de kleur? Je kunt een kleurstaal bestellen van de jaloezieën en de gordijnen. Zo zie je of deze past bij de rest van je interieur en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Voor de kleurstaal wordt vaak een kleine vergoeding gevraagd, die je weer terugkrijgt, wanneer je de uiteindelijke bestelling plaatst.

Kijk voor de leukste ideeën op https://www.creon-raamdecoratie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie