Afbeelding
Afbeelding van WorldSpectrum via Pixabay cryptocurrency

Wat wordt het volgende Bitcoin?

30 september 2021 om 11:11 Partnercontent

Met het gigantische succes van Bitcoin alleen al dit jaar (een stijging van 316,76% in het afgelopen jaar) zijn beleggers op zoek naar het volgende succes. Wat zijn nou veelbelovende crypto coins voor de komende jaren? 

Met het succes van Bitcoin hebben we geleerd dat het succes niet in een jaar komt. Vaak moeten munten voor meerdere jaren worden vastgehouden, ongeacht wat de markt doet. Je ziet ook dat de markt elke 5 jaar een piek maakt, 2021 is zo’n piek. Welke cryptovaluta kopen we dit jaar om over een paar jaar rendement van te verkrijgen?

Betaalverkeer tussen banken stroomlijnen

Ripple is al sinds 2012 actief en gebruikt het blockchain techniek om het onderlinge betalingsverkeer tussen banken te stroomlijnen. Dit is dan ook meteen het grootste verschil met Bitcoin. Bitcoin is van mening dat je geen derde partij nodig hebt; de banken. De grote vraag is natuurlijk: gaat Ripple stijgen? De verwachtingen zijn positief en wanneer je kijkt naar de marktkapitalisatie zie je ook dat deze mid cap is, en hierdoor aangeeft dat dit een populaire coin is om in te beleggen.

Een hond als crypto

Een andere veelbesproken munt is Dogecoin. Een coin die in Januari van dit jaar amper iets waard was en na een tweet van Elon Musk ineens in waarde steeg. De meningen onder de analisten zijn hierover verdeeld. De munt werd gecreëerd als een grap, om te laten zien dat mensen zouden beleggen in een crypto alleen maar gebaseerd op een hype op social media, en niet het idee erachter. Er wordt ook gewaarschuwd dat de Dogecoin een bubble is, en de Dogecoin koersverwachtingen zijn niet overal even positief.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie