Afbeelding
Foto AB Lifestyle

Onmisbare kledingstukken voor in jouw (mannen)garderobe

11 maart 2022 om 07:32 Partnercontent

Heb je het idee dat je te weinig kleding hebt? Dan wordt het tijd om je garderobe aan te vullen! Met een goed ingerichte en complete garderobe kun je eindeloos variëren. Welke kledingstukken mogen nu echt niet uit jouw garderobe ontbreken? In dit artikel lees je welke kledingstukken iedere man in zijn garderobe zou moeten hebben, compleet met hippe accessoires zoals een AB cap en sneakers.

De kledingstukken die je moet hebben

Wil je eindeloos kunnen combineren met zo min mogelijk kledingstukken? Zorg dan dat je een aantal verschillende spijkerbroeken en chino’s hebt. Ook met overhemden en T-shirts in  verschillende kleuren kom je een heel eind. Ook is het altijd prettig om een aantal v-hals truien te hebben. Die kun je over een overhemd aandoen voor een meer formele look. Bovendien scheelt dit je ook weer strijken. Tot slot heb je uiteraard nog ruim voldoende ondergoed en sokken nodig. Voeg nog een aantal hoodies toe en je garderobe is zo goed als compleet.

Deze accessoires mogen niet ontbreken

Nu je de juiste kledingstukken hebt verzameld, is het belangrijk dat je ook voldoende accessoires hebt. Aan te raden is om in ieder geval een bruine en een zwarte riem aan te schaffen. Zo heb je altijd een ceintuur om boven je outfit te dragen. Ook een horloge, armband en een pet mogen niet ontbreken. Een cap is bijvoorbeeld ideaal als je een dagje op de bank wilt hangen, maar toch onverwachts boodschappen moet doen. Zo hoef je niet eerst je haar te doen voor je de deur uitgaat. Horloges of armbanden kunnen je outfit net dat beetje extra geven.

Zorg voor een aantal paar schoenen

Volg je de bovenstaande tips op, dan kun je eindeloos combineren met de kledingstukken uit je garderobe. Het enige wat nog ontbreekt, zijn de schoenen. Een paar hippe schoenen kunnen je outfit maken of breken. Een casual outfit kun je goed combineren met lifestyle schoenen. Voor op kantoor zijn loafers of leren veterschoenen zeer geschikt. Heb je drie of vier paar schoenen in verschillende kleuren en modellen, dan heb je voor iedere gelegenheid een geschikt paar. Bovendien zal een paar schoenen ook minder snel slijten wanneer je vaker afwisselt. Genoeg redenen dus om meer dan één paar schoenen aan te schaffen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie