Afbeelding
Marieke Michielsen

Deze zomer opnieuw Klapstoel Kabaret

Podiumkunsten

PUTTEN Theater Stroud heeft maandenlang de tijd gehad zich op en top voor te bereiden op de heropening van het theater. Zoals het er nu uitziet gaat dat vanaf september daadwerkelijk gebeuren. Maar eerst zijn theaterliefhebbers deze zomer van harte welkom op Landgoed Schovenhorst voor het succesvolle initiatief ‘Klapstoel Kabaret’. 

Voorzitter Astrid van Schaik: ,,Na alle beperkingen de afgelopen tijd is het een verademing om toe te werken en uit te kijken naar het Klapstoel Kabaret. Een initiatief dat wij vorige zomer – uit nood geboren – voor het eerst aanboden in ons theaterprogramma. Alle vier de tijden waren uitverkocht en het publiek was enthousiast om eindelijk weer een leuk uitje te hebben. Wij verwachten dat het deze zomer weer zo zal aanslaan.” 

KLAPSTOEL KABARET Voor de deelnemende artiesten, die met een pop-up podium naar Landgoed Schovenhorst in Putten komen, is het een mooie kans om nieuw materiaal uit te proberen, en voor theaterliefhebbers de mogelijkheid eindelijk weer van cultuur te kunnen genieten. Het publiek (maximaal zestig personen) op een klapstoel die al klaarstaat, op minimaal anderhalve meter van elkaar.

ARTIESTEN De deelnemende artiesten zijn: op zondag 25 juli 2021 om 16.00 en 20.00 uur Pieter Verelst en Musa. Op zondag 22 augustus om 16.00 en 20.00 uur Patrick Nederkoorn en Vlamousse. Iedere artiest treedt 40 minuten op. Kaartjes kosten 15,50 euro en zijn uitsluitend online via theaterstroud.nl te bestellen. Mensen kunnen als ze dat willen ook nog voor 32,50 euro per persoon een driegangen theaterdiner reserveren bij Brasserie Schovenhorst. Het diner kan ná de voorstelling van 16.00 uur of vóór de voorstelling van 20.00 uur geboekt worden via theaterstroud.nl.

PROGRAMMERING Van Schaik: ,,Met optimistische blik kijken wij uit naar september waarin wij hopelijk onze theaterdeuren weer kunnen openen en ons theaterprogramma van afgelopen jaar – aangevuld met bijzondere nieuwe voorstellingen – zo ‘normaal’ mogelijk kunnen draaien. Voor wie nieuwsgierig is naar het theaterprogramma 2021-2022 dat is te bekijken en te reserveren op onze website en wordt straks in september weer als oude vertrouwde programmagids huis-aan-huis verspreid.”

Meer info: www.theaterstroud.nl of mail naar: administratie@theaterstroud.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Kinderboekenweek met thema Gi-ga-groen wordt leesfeest 27 sep, 16:11
Logo
Afbeelding
‘Putten op weg naar de kerst’ 27 sep, 15:14
Afbeelding
Voetganger op zebrapad geschept door auto 27 sep, 06:38
Logo
Afbeelding
Biljarten en trimmen; ‘Ik wil actief bezig blijven’ Dit doe ik... 26 sep, 13:58
Logo
Afbeelding
Overlast verwarde personen groeit: in Gelderland al 14.000 gevallen in 2021 26 sep, 11:47
Afbeelding
Overhandiging cheques aan Groot Spriel 26 sep, 11:29
Afbeelding
SDC Putten wint in blessuretijd 26 sep, 11:21