Jeroen van Gils, Development Director Europa voor WorldHotels, Stefan Dubbeling - Regional Director België en Nederland voor BWH Hotel Group, Bernhard Baan - General Manager van Kasteel De Vanenburg en Wytze van den Berg - Managing Director EMEA
Jeroen van Gils, Development Director Europa voor WorldHotels, Stefan Dubbeling - Regional Director België en Nederland voor BWH Hotel Group, Bernhard Baan - General Manager van Kasteel De Vanenburg en Wytze van den Berg - Managing Director EMEA Uit eigen collectie

Ambitievol Kasteel De Vanenburg in Putten voegt zich bij WorldHotels Distinctive Collection

Recreatie Deel je nieuws

WorldHotels maakt vandaag bekend dat Kasteel De Vanenburg in Putten zich heeft aangesloten bij de hotelcollectie van WorldHotels Collection. Na een upgrade van het totale hotel- en restaurantproduct en de recente afronding van een uitgebreide kamerrenovatie voegt het viersterrenhotel van de familie Baan zich bij de exclusieve upscale en luxe hotels van WorldHotels Collection. 

Kasteel De Vanenburg is gelegen in Putten op een authentiek 17e-eeuws landgoed met 52 sfeervolle en luxe kamers, een culinair restaurant onder leiding van Richard Broersma (wat voor het derde jaar op rij is uitgeroepen tot één van de 500 Lekkerste restaurants van Nederland) en twaalf stijlvolle en inspirerende vergader- en conferentiezalen.  Het historische landgoed kenmerkt zich door de bijzondere natuur met vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen. De hotelkamers liggen verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur, met elk een eigen entree en terras en uitgerust met alle voorzieningen voor een stijlvol en comfortabel verblijf.    
Tijdens de periode dat het hotel volledig gesloten was, heeft Kasteel De Vanenburg niet stil gezeten. Een deel van de hotelkamers is voorzien van een grondige renovatie. Met de frisse lichte uitstraling zijn buiten en binnen nog meer met elkaar verweven en nodigen de kamers uit om te ontspannen, voor een nachtje weg of tijdens een zakelijke bijeenkomst. Kasteel De Vanenburg biedt een totaalproduct en is hotel, restaurant, congrescentrum, vergaderlocatie en trouwlocatie in één. Het authentieke 17e-eeuwse landgoed biedt een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor sfeervolle zakelijke bijeenkomsten en intieme bruiloften. 

“Het is fantastisch om toe te treden tot de WorldHotels familie,” aldus Bernhard Baan, General Manager van Kasteel De Vanenburg. “Na alles wat we de afgelopen jaren geïnvesteerd hebben in het landgoed om onze gasten een stijlvolle en bijzondere ervaring te bezorgen, is de nieuwe positionering als WorldHotels Distinctive Collection hotel voor ons een logisch gevolg en een onderstreping van het serviceniveau waar we voor staan. Kasteel De Vanenburg is en blijft familiebezit en de vertrouwde gezichten blijven. We blijven dezelfde hoge service en persoonlijke gastvrijheid bieden zoals men van ons gewend is. We kijken ernaar uit om onze bestaande maar ook nieuwe gasten van WorldHotels te verwelkomen op ons bijzondere landgoed.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven 8 aug, 11:02
Afbeelding
Wasdroger in brand op bovenverdieping restaurant 6 aug, 19:32
Afbeelding
Binnen bij Bezoekerscentrum Nunspeet: Ontdek de Veluwse natuur Uitjes in de regio 6 aug, 15:05
Logo
Afbeelding
Historisch museum De Tien Malen: een kijkje in de geschiedenis van Putten Uitjes in de regio 5 aug, 15:21
Afbeelding
Echte mensen bij het Marius van Dokkum Museum Uitjes in de regio 5 aug, 14:46
Afbeelding
Geslaagde start van kermis Putten 5 aug, 09:16
Afbeelding
Provincie Gelderland vaart voor het eerst mee met Pride Amsterdam 5 aug, 08:45