Afbeelding

4e Alpha Cursus dit voorjaar bij Rafaël Putten

3 maart 2024 om 11:42 Religie

PUTTEN Is er meer? Wat is het doel van mijn leven? Bestaat God echt en waarom ben ik dan hier?
Wat is het nut van een kerk en hoe zit het nu precies met de bijbel? Is het ook voor mij?

Zo maar wat vragen die wekelijks langs komen tijdens een Alpha cursus.

Alpha is een serie gezellige avonden waarin iedereen welkom is die vragen heeft over de zin van het leven, of gewoon nieuwsgierig is naar het christelijk geloof.Deelnemers eten gezellig met elkaar, dit zorgt voor een ontspannen sfeer waarbij ze elkaar beter leren kennen. Na het eten volgt een inleiding over een bepaald thema. Thema’s als: Wie is Jezus? Waarom moest Jezus sterven? Bidden, Bijbellezen, het kwaad in de wereld, etc.
Daarna is er in kleine gespreksgroepen ruimte om je vragen en twijfels uit te spreken of om gewoon te luisteren.

Alpha is een wereldwijd concept dat al vele, vele mensenlevens op een positieve manier heeft veranderd. Mensen vinden een doel en zingeving in hun leven en komen vrij van zorgen en negatieve gedachten.
Dat is bij deze Alpha niet anders; dit is het 4e Alpha seizoen bij Rafael Putten en iedere keer weer ontvangen zij enorm bemoedigende feedback van deelnemers die met uiteenlopende verwachtingen aan Alpha zijn begonnen. De meesten hadden deze ervaring niet willen missen en hun leven is letterlijk vernieuwd!

Rafael Putten organiseert dit met een team van zo’n 10 personen en een groot deel van het team heeft zelf ook Alpha gevolgd en zijn zo enthousiast geraakt dat ze graag mee willen bouwen aan dit prachtige concept.De Alpha cursus is gratis en duurt 10 (dinsdag)avonden, van 26 maart t/m 11 juni.
A.s. dinsdag 26 maart is een open introductie-avond. Vanaf 19.00 uur ben je welkom bij Rafael Putten aan de Handelsweg 42 in Putten
Geef je van te voren wel even op: alpha@rafaelputten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie