Afbeelding
Jacqueline Verbeek

Unieke workshop tijdens netwerkavond Starterscollectief Veluwe

3 maart 2024 om 22:19 Zakelijk

PUTTEN Wat een heerlijke vibe woensdag 28 februari tijdens de dynamische netwerkavond van het Starterscollectief Veluwe in de gezellige locatie De Blokhut in Putten. Opnieuw kwamen veel startende ondernemers af op de netwerkbijeenkomst en ook deze keer konden een aantal nieuwe deelnemers worden verwelkomd.

Speciale gast was Jan Bokkers, accountmanager bedrijven/beleidsadviseur economische zaken van de gemeente Putten. Ondernemers uit Putten zijn met hun vragen altijd welkom bij Jan. Hij wil graag zichtbaar en bereikbaar zijn voor de ondernemers in zijn gemeente.

Het thema van de avond was de interactieve workshop “Een pitch vol zelfvertrouwen en met resultaat!” van Wendy de Haan en Edith Stegeman, allebei businesscoach en bestuurslid van de Stichting Starterscollectief Veluwe. Wendy en Edith leerden de aanwezigen de fijne kneepjes van het maken van een pakkende pitch kennen. Enorm belangrijk, want een pakkende pitch maakt een onuitwisbare eerste indruk. Je trekt direct de aandacht en maakt potentiële klanten nieuwsgierig naar wat JIJ te bieden hebt. Zo creëer je vraag!

Ieder voor zich gingen de deelnemers vervolgens aan de slag met hun eigen pitch. Aan het enthousiasme in de groep was te merken dat de workshop goed in de smaak viel. Veel enthousiastelingen pakten de kans om hun zojuist geschreven pitch te presenteren voor de hele groep. Zo konden ze direct oefenen met de praktische tips om met zelfvertrouwen te kunnen stralen op het podium. Wat een fantastische resultaten van de workshop! Bedankt Wendy en Edith voor jullie leerzame inbreng en bezielende leiding.

Zoals gebruikelijk werd de avond afgesloten met de mogelijkheid om nog even lekker te netwerken, nieuwe contacten op te doen en koffieafspraken te maken.

Het bestuur van de Stichting Starterscollectief Veluwe kan terugkijken op weer een heel geslaagde bijeenkomst, goed verzorgd door de medewerkers van De Blokhut. Mede-eigenaar Wietse van de Langemheen: bedankt voor de gastvrije ontvangst.

Een mooie netwerkavond als deze kan het Starterscollectief Veluwe organiseren door de financiële steun van ambassadeurs, partners en vrienden van de stichting: Overtuigend Jezelf, Edith advies & coaching, BADfinance, Gemeente Putten, Gemeente Nunspeet, Gemeente Elburg, Gemeente Harderwijk, Gemeente Oldebroek, Gemeente Epe, Gemeente Heerde, Gemeente Ermelo, Gemeente Hattem, Veldhuis Advies, Lexman Advocaten, Ir. R.R. van der Zee Stichting en – onlangs als nieuwe vriend aangesloten - De Grote Sprong uit Nunspeet.

De volgende netwerkavond van het Starterscollectief Veluwe wordt georganiseerd op dinsdag 9 april in de gemeente Hattem.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie