Team Broekhuis Mode Putten: Henk Geurts, Corrie van Middendorp en Corien Timmer (van links naar rechts). Jeanet, Sabrina en Gerwin ontbreken op de foto.
Team Broekhuis Mode Putten: Henk Geurts, Corrie van Middendorp en Corien Timmer (van links naar rechts). Jeanet, Sabrina en Gerwin ontbreken op de foto. Broekhuis Mode
Advertorial

Broekhuis Mode gaat voor duurzaam

26 augustus 2020 om 07:00 Zakelijk

PUTTEN Broekhuis Mode is al sinds 1897 een begrip in Barneveld en Putten. Beide vestigingen ademen al meer dan honderd jaar een en al mode en draagplezier uit. Bovendien is het team altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken. Ook op het gebied van duurzaamheid is Broekhuis Mode ‘the place to be’. Jeroen Bakker en Henk Geurts zijn vol lof over het label Studio Anneloes.

Feike Klomp

Broekhuis Mode kenmerkt zich om het gevarieerde aanbod, zowel voor dames als heren. Jeroen Bakker (locatie Barneveld) en Henk Geurts (locatie Putten) staan bekend om hun enthousiasme en vakmanschap. En doen samen met het team hun uiterste best, eigentijdse maar kwalitatief goede kleding ‘aan de man en vrouw’ te brengen. Jeroen: ,,Onze deskundigheid, vakmanschap en oprecht advies maakt wie wij zijn.”

FANS ,,Wij werken in beide vestigingen met tientallen merken, maar deze keer zetten wij het duurzame label Studio Anneloes extra in de spotlights. Wij hebben al sinds 2006 een werkrelatie met eigenaresse Anneloes van der Heijden. Regelmatig is er contact en finetunen we het aanbod. Daar zijn wij en onze klanten erg blij mee. Veel vaste klanten zijn fans van dit merk in de originele travelkwaliteit.”

FAIRFTRADE Henk: ,,De kleding van Anneloes wordt geproduceerd - vlakbij Milaan - op basis van zorg om onze planeet. Elk kledingstuk bevat een eigen label; een QR-code. Als je deze scant zie je precies hoe bijvoorbeeld de jurk of broek tot stand is gekomen. Verder was je de kleding met amper wasmiddel op lage temperatuur en droog je het textiel via de lucht. Dat scheelt energie. Sterker, de hele collectie komt tot stand met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot en zeer beperkt waterverbruik.”

Jeroen: ,,De collectie komt uit Europa de fabriek staat in Lódz (Polen) en maakt dus geen onnodig verre reis. Verder zijn de collecties ‘beperkt’ geproduceerd, waardoor zinloze kledingafvalbergen niet nodig zijn.”

PASVORM Studio Anneloes biedt het gehele jaar door een prachtige collectie. ,,Studio Anneloes biedt aantrekkelijke kleding voor de Nederlandse vrouw en kenmerkt zich door een goede pasvorm. De kleding zit gewoon lekker en gaat verrassend lang mee. Als je de kleding met beleid wast, heb je er jaren plezier van en blijven de kleuren mooi. Daarnaast is er veel belangstelling voor ‘second hand’ voor dit label”, benadrukt Jeroen nog.

Op deze manier is ‘every body happy’, zoals het credo van Studio Anneloes luidt.

Kijk voor meer duurzame inspiratie op www.studioanneloes.nl (zie Footprint).

Broekhuis Mode
Jan van Schaffelaarstraat 39/41, 3771 BS Barneveld. T: 0342-414347.
Dorpsstraat 80-82, 3881 BE Putten. T: 0341-351475.
www.broekhuismode.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie