Het team van Het Geldersch Huys Makelaars: Herwin Kieft, Thalia Silvius en Klaas van der Werf.
Het team van Het Geldersch Huys Makelaars: Herwin Kieft, Thalia Silvius en Klaas van der Werf. estherlangenbergfotografie

Herwin Kieft nieuwe eigenaar Het Gelders Huys Makelaars

17 februari 2021 om 07:00 Zakelijk

PUTTEN Klaas van der Werf doet een stapje terug binnen Het Geldersch Huys Makelaars te Putten. Zijn collega-makelaar Herwin Kieft neemt het doortastende makelaarskantoor over.

Maranke Pater

Het Geldersch Huys Makelaars is in 1998 door Klaas opgericht. Veel Puttenaren kennen Klaas naast zijn werkzaamheden bij het makelaarskantoor, ook van zijn twee periodes als wethouder bij de gemeente Putten. Zeven jaar geleden kwam Herwin Kieft voor het eerst in beeld bij Het Geldersch Huys Makelaars. Voor een schoolopdracht van de opleiding Business Management moest een pand getaxeerd worden, dit object stond te koop bij Klaas. Herwin: ,,Mede door zijn begeleiding scoorden we een hoog cijfer.”

EIGEN STIJL Na zijn afgeronde hbo-opleiding is Herwin direct gestart met zijn opleiding tot kandidaat makelaar. Herwin interesseerde zich al langere tijd voor het vak van makelaar. Klaas heeft hem na een open sollicitatie en een gesprek direct aangenomen. In de afgelopen vijf jaar heeft Herwin, onder begeleiding van Klaas, bij Het Geldersch Huys Makelaars het vak echt kunnen leren. Voor Klaas voelt het goed dat Herwin het makelaarskantoor nu overneemt, al is hij nog maar 26 jaar. Klaas: ,,Herwin komt uit een ondernemersgezin. Hij heeft altijd al de ambitie gehad om een eigen kantoor te runnen.” Herwin: ,,Klaas heeft mij al die jaren gecoacht en de vrijheid gegeven, zodat ik mijn eigen stijl en werkwijze als makelaar heb kunnen ontwikkelen.”

PERSOONLIJK EN BETROKKEN Betrokkenheid, enthousiasme en out-of-the-box denken staan voorop binnen de werkwijze van het kantoor. Herwin heeft de afgelopen jaren een trend ingezet om als makelaarskantoor op een geheel eigen wijze zichtbaar en inzetbaar te zijn voor de klant. Van de social media wordt veelvuldig gebruikgemaakt om het woningaanbod, de werkwijze van het kantoor en de teamleden onder de aandacht te brengen. ,,Persoonlijk en vooral betrokken contact is voor Het Geldersch Huys Makelaars erg belangrijk. Het kantoor brengt woningkopers en -verkopers graag verder in hun wooncarrière. Bij elke stap binnen een verkoop- of aankoopproces proberen wij net dat extra stapje te zetten om ons te onderscheiden. Een extra update via Whatsapp, een e-mail met de voortgang of een telefoontje van de makelaar; wij blijven graag in contact met onze klanten. We merken dat dit door onze opdrachtgevers zeer wordt gewaardeerd”, aldus Herwin. Herwin zelf kan de komende tijd nog blijven rekenen op de expertise van Klaas. Klaas: ,,Ik vind het vak en de dynamiek op kantoor nog te leuk om definitief te stoppen.”

De komende jaren verwacht Het Geldersch Huys Makelaars diverse ontwikkelingen. Dit jaar wordt er gestart met de verkoop van fase 5 en fase 6 van het project Rimpeler. ,,Woningzoekers kunnen zich bij ons inschrijven als woningzoeker, waardoor ze automatisch op de hoogte worden gehouden van het aanbod dat gaat komen. Na Rimpeler staan de nieuwbouwwoningen van Putten Zuid voor de deur, waarbij Het Geldersch Huys Makelaars een prominente rol gaat vervullen. Genoeg ontwikkelingen voor ons kantoor, waarbij wij woningverkopers en kopers van dienst kunnen zijn”, aldus Herwin.

Geldersch Huys Makelaars

Achterstraat 21 

Putten 

0341-354635.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie