Gerben Vierwind: ,,Pak je kans, want er is werk in overvloed.''
Gerben Vierwind: ,,Pak je kans, want er is werk in overvloed.'' Henk Hutten
Werk in de regio

Familiebedrijf Putten biedt werkvoorbereider kansen en vrijheid

26 april 2021 om 13:34 Zakelijk

PUTTEN Zoek jij als werkvoorbereider kansen en vrijheid om jezelf binnen een goed lopende organisatie verder te ontwikkelen? Bij Aannemersbedrijf M. Vierwind krijg je de mogelijkheid. Daar staat op dit moment een vacature voor Werkvoorbereider Bouw open.

Aannemersbedrijf M. Vierwind is een familiebedrijf in Putten dat al sinds 1973 aan de weg timmert. Het pakweg twintigkoppige team is sterk in bouw en verbouw, maar draait de hand ook niet om voor een kleine reparatieklus of projectbouw met meerdere woningen. 

Inmiddels heeft het aannemersbedrijf al honderden particuliere huiseigenaren blij gemaakt met de realisatie van hun droomwoning. Want elk afzonderlijk bouwproject is weer nieuw. Vanaf de planvorming, uitwerking en bouw tot de nette afwerking.

TIMMERFABRIEK Voor ieder (ver)bouwproject is Aannemersbedrijf M. Vierwind de specialist die de klant zoekt. Alles vindt plaats in eigen beheer. Vierwind beschikt namelijk over een eigen timmerfabriek waar producten voor het bouwproject worden gemaakt en voorbereid.

Gerben Vierwind: ,,Om onze slagkracht te vergroten, zoeken wij een werkvoorbereider die past in de toekomst van ons bedrijf. Een werkvoorbereider is belangrijk in het (bouw)proces. Na het voortraject, de verkennende gesprekken met de klant en het groene licht, komt de rol van de werkvoorbereider sterk naar voren. Stap voor stap bereid je het bouwproject verder voor, van gunning tot oplevering en nazorg. Je takenpakket varieert van inkoop, planning tot (detail)tekenwerkzaamheden van het project.”

JIP EN JANNEKE Heldere communicatie tussen de klant, collega’s in de backoffice en het werkveld maken ook een belangrijk onderdeel uit van de werkzaamheden. ,,Je bent in staat zijn om in Jip-en-Janneketaal lastige technische vragen te beantwoorden.”

INFORMEEL Aannemersbedrijf M. Vierwind kenmerkt zich als een fijne werkplek, met een team van gemotiveerde en gedreven vaklieden, die samen graag iets moois neer willen zetten: ,,We zijn een informeel bedrijf, een ‘platte’ organisatie. We doen het echt samen.”

Ben je enthousiast, leergierig en wil je meebouwen aan de toekomst? Neem contact op met Gerben Vierwind (06-55333389) of stuur je cv naar aannemer@vierwind.nl Meer informatie over het bedrijf en de vacature vind je op www.vierwind.nl. Een handige, enthousiaste timmerman is ook zeer welkom. Pak je kans, want er is werk in overvloed bij Vierwind.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie