Meubelmaker Dennie: ,,We nemen alleen genoegen met een topproduct.''
Meubelmaker Dennie: ,,We nemen alleen genoegen met een topproduct.'' Henk Hutten
Baan dichtbij

Lijn M in Putten zoekt representatieve chauffeur

1 juli 2021 om 10:49 Zakelijk

PUTTEN Lijn M in Putten maakt een stormachtige ontwikkeling door. De belangstelling voor de populaire eikenhouten design tafels op maat is groot. Om het plaatje en het team compleet te maken zoekt Lijn M een chauffeur die graag de schouders onder het distributieproces zet.

Eigenaar Marleen Lubbertsen: ,,Ons negen jaar jonge bedrijf is gespecialiseerd in het maken en verkopen van eikenhouten design tafels op maat. Dit doen wij met een klein team van zes medewerkers . We handelen vooral via internet, waar we een configurator aanbieden waarmee mensen zelf hun favoriete tafel kunnen samenstellen. Hiernaast verkopen we uit onze webshop houten lattenwandpanelen van I-wood, aluminium outdoor tafels en woonaccessoires. Onze klanten komen via de onlinekanalen uit heel Nederland en België. Je kunt ons gerust een internetbedrijf noemen, maar we beschikken ook over een showroom voor verkoop en inspiratie.”

BENADERING Lijn M maakt in de eigen meubelmakerij in Putten echt alles vanaf de eerste ruwe plank tot het eindproduct, wat volledig verzorgd en duurzaam is. Marleen: ,,Een degelijk product die er ook nog eens goed uit ziet. De kracht van Lijn M is dat we elke klant individueel benaderen. Verder nemen wij alleen maar genoegen met een topproduct. Servicegerichtheid staat met stip op één.”

CHAUFFEUR ,,De bestelde nieuwe producten leveren wij fullservice thuis af. Dat houdt in dat wij de tafel op locatie monteren’’, vervolgt ze. ,,Om dit proces te optimaliseren en dit verder in eigen beheer te nemen, zoeken wij een representatieve chauffeur die de klant vriendelijk te woord staat. Dan is wat ons betreft de cirkel rond en het proces nog perfecter.”

FUNCTIE-EISEN Lijn M zoekt iemand tussen pakweg 25 en 50 jaar, die potig of behendig is en die graag op de weg zit. Technisch inzicht is een pluspunt. ,,Wij zoeken iemand voor 32-37 uur in de week.” De functie-eisen zijn verder: rijbewijs BE, goede beheersing van de Nederlandse taal, communicatief vaardig, klantgericht. Technisch en logisch inzicht. ,,Je bent in staat om werkzaamheden te verrichten met (zware) fysieke belasting (samen met een collega).’’

Marleen: ,,Je komt binnen in een jong, gezellig en gastvrij team met veel power. Wij zijn gewend aan snelheid en internet. Wij werken dynamisch en vooral erg ‘samen’. Onderling is er regelmatig contact om zaken af te stemmen. Je wordt ingezet als verantwoordelijke voor transport van tafels en het rondbrengen van I-wood door heel Nederland.”

Heb je interesse in deze ‘mobiele’ functie? Pak dan de telefoon of stuur een bericht via e-mail. Lijn M. Hoge Eng Oost 19-3, 3882 TM Putten. T: 06-23755255. E: info@lijnm.com I: www.lijnm.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie