Gratis online trainingen
Gratis online trainingen PVO Oost-Nederland

Altijd Alert: online training ondernemers in Putten

8 maart 2022 om 09:26 Zakelijk

PUTTEN Altijd Alert is een gratis online training van het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland (RPCNH) die in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland ook beschikbaar is voor ondernemers. 5 april is de volgende training.

De training Altijd Alert is aan de praktijk gerelateerd en samen met ondernemers in elkaar gezet. Altijd Alert sluit daarom goed aan bij de behoefte van het bedrijfsleven en bevat naast een theoretisch deel vooral praktisch gerichte tips en handvaten.

Hoe neemt ons brein situaties waar? Een belangrijk gegeven is dat je geen verdachte personen ziet maar afwijkend gedrag. Interessant is dan om jezelf af te vragen: ,,Wat is dan normaal gedrag in deze situatie?” In de training kijken we vervolgens wat je met deze waarneming kunt doen. Wat doen wij met het bekende onderbuikgevoel? De training geeft handelingsperspectief wanneer jouw eigen ‘verkeerlicht’ op oranje springt. 

RPCNH biedt in samenwerking met PVO Oost-Nederland diverse online trainingen aan voor ondernemers in Putten. De online overvaltraining wordt gegeven via Zoom, aanvang steeds om 19.00 uur. Belangstellenden kunnen zich opgeven via de site van RPCNH: https://bit.ly/3JuA0XE.

Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland is onderdeel van het landelijk Platform Veilig Ondernemen. De website van RPCNH heeft continu een actueel overzicht van de data voor volgende online en fysieke trainingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie