Roep-Buiten
Roep-Buiten Rubi van Vianen

Vrouwennetwerk Bites & Business Veluwse Vallei op 28 juni in Putten

21 juni 2022 om 08:21 Zakelijk Deel je nieuws

Het netwerkconcept Bites & Business, het netwerk voor ondernemende vrouwen, wordt op dinsdag 28 juni georganiseerd bij één van de leden thuis. Een prachtige locatie in het buitengebied van Putten bij Roep Buiten. De opzet is simpel: eten, praten en elkaar verder helpen, zonder andere ‘verplichte nummers’. Afhankelijk van het weer zullen we of buiten op het terras eten, of in een prachtige schuur dat is verbouwd tot praktijkruimte. Eten wordt verzorgd door een vegan cateringbedrijf van zeer hoog niveau!

Laagdrempelig

Bij de meeste netwerken heb je een grote groep ondernemers, een paar sprekers en de gesprekken zijn op zo’n avond vaak kort. Bites & Business organiseert kleinschalige netwerkdiners (meestal max 15 vrouwen), waardoor er meer mogelijkheid is tot langere gesprekken. Gewoon informeel een hele avond met een club gelijkgestemden eten en praten. Om werk gerelateerde zaken te bespreken en elkaar aan tips en contacten te helpen. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken. Gun jezelf een nuttige en smakelijke avond met vrouwen onder elkaar. Ontvangst 19:00 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.15 uur.

Kennismaken?

Voor een kennismaking met het netwerk Veluwse Vallei hoef je niet meteen lid te worden. Kom een keer als gast mee eten en ervaar of ons netwerk iets voor jou kan betekenen. Geef je op via de website www.bitesenbusiness.nl/events en scroll naar het diner op 28 juni in Putten. Coördinatoren Myra Steens en Frances de Ligt ontmoeten jullie graag. Wil je vooraf eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via veluwsevallei@bitesenbusiness.nl of kijk op de website www.bitesenbusiness.nl of op onze Facebookpagina www.facebook.com/VeluwseVallei

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie