Didi en Sander van de Blankevoort hebben De Parel overgenomen.
Didi en Sander van de Blankevoort hebben De Parel overgenomen. Eigen foto

IJssalon De Parel in Putten opent deuren met nieuwe eigenaren

21 maart 2023 om 11:41 Zakelijk

PUTTEN IJssalon De Parel opent zaterdag 25 maart haar deuren voor het nieuwe ijsseizoen. Na 28 jaar heeft IJssalon De Parel vanaf dit jaar nieuwe eigenaren. Didi en Sander van de Blankevoort hebben De Parel van Frank Hoogerwerf overgenomen en zullen vol enthousiasme de deuren van de ijssalon openen voor het nieuwe seizoen.

,,Ik heb al enkele jaren ijssalon De Bank in het midden van Vierhouten, en de overname van De Parel was hierop een mooie aanvulling” aldus Didi. De nieuwe eigenaren kunnen de eerste maanden nog rekenen op de hulp van Frank in de ijskeuken, om zodoende alle geheimen van het lekkerste ijs van Putten van hem over te nemen. ,,Het is logisch dat er een overgangsperiode zal zijn zodat wij de kwaliteit die de klanten gewend zijn kunnen waarborgen en zodoende alle geheimen van het ijsmaken zoals frank dat al jaren doet van hem over kunnen nemen”, vertellen de nieuwe eigenaren.

FEESTJES

Ook voor feestjes, partijen en evenementen kan men terecht bij De Parel. Er zijn diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een Gelatobar of ijstaarten. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

De start van het nieuwe seizoen zal niet ongemerkt voorbij gaan. Vaste en nieuwe klanten van De Parel kunnen tijdens de opening van het seizoen rekenen op een mooie aanbieding om de start van de nieuwe eigenaren in Putten te vieren ,,Op 25 maart gaan de deuren om 10.00 uur open en zal er in samenwerking met onze koffie leverancier een Piaggio koffiewagen voor de deur staan. Kom je een ijsje eten, dan krijg je van ons een koffie cadeau. Daarnaast krijg je bij aankoop van een ijsje met minimaal 1 bol van ons één bol van een smaak naar keuze gratis”, vertelt Sander.

Voor kinderen tot en met 10 jaar zijn er zaterdag 25 maart kleurplaten af te halen. Deze kunnen tot 7 april ingeleverd worden bij de ijssalon. Na Pasen zal bekend worden gemaakt wie de mooiste kleurplaat heeft ingeleverd en hij of zij zal daarvoor van De Parel iets leuks ontvangen.

OPENINGSTIJDEN

Voor actuele openingstijden, nieuws, en andere zaken zijn zowel De Parel in Putten als De Bank in Vierhouten te volgen op facebook, instagram en via www.ijsalondeparel.nlwww.ijssalondebank.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie