Zien bij Wouter en Inge Optiek is te vinden aan de Dorpsstraat 28. Meer info: www.zienbijwoutereninge.nl
Zien bij Wouter en Inge Optiek is te vinden aan de Dorpsstraat 28. Meer info: www.zienbijwoutereninge.nl

Jubileum bij ZIEN bij Wouter en Inge Optiek en Optometrie: ‘We hopen nog vele jaren met veel plezier onze cliënten te helpen’

4 oktober 2023 om 07:30 Zakelijk

PUTTEN ,,We hebben 10 jaar een optiekzaak in Putten, reden voor een feestje”, zegt Wouter van den Berg. ,,De maand oktober promoten we de Nikon brillenglazen met een leuke actie. Brillenglazen van Japans vakmanschap, gecombineerd met een eeuw aan innovaties op glasgebied.”

Wouter en Inge zijn beiden opticien en optometrist. Begonnen aan de Dorpsstraat 27 en in 2018 verhuisd naar een groter pand, waar zij ZIEN bij Wouter en Inge Optiek en Optometrie begonnen. 

,,De winkel is groot en open, met een mooie presentatie van onze monturencollecties en met een centrale werkplaats. Cliënten kunnen zien hoe we aan het werk zijn met het slijpen van de brillenglazen en het bijstellen van een montuur. In onze huidige winkel hebben we een uitgebreide collectie monturen en zonnebrillen. Zijn vrouw Inge vult hem aan. ,,De nieuwste collecties zijn net binnen. Ook meten we alle soorten contactlenzen aan. Van vormstabiel tot daglenzen en nachtlenzen.”

Wouter: ,,De optometrie gaat in de toekomst steeds belangrijker worden. Met het ouder worden krijgt men steeds meer te maken met oogaandoeningen. Ons werk gaat verder dan het opmeten van de ogen. We behandelen ook oogaandoeningen zoals branderige en droge ogen. We maken gebruik van professionele apparatuur zoals een OCT-scan. Deze maakt foto’s van de structuren van het oog zodat we afwijkingen in een vroeg stadium kunnen ontdekken. Daarnaast hebben we een aslengte-meter waarmee we toenemende myopie (bijziendheid) bij kinderen kunnen vaststellen en hier therapie voor adviseren.”

,,Door onze samenwerking met huisartsen en zorgverzekeraars worden de meeste optometrische onderzoeken vergoed. Ook is het mogelijk om bij ons de CBR aanvullende medische oogkeuring uit te laten voeren. We zijn erg blij met ons 10-jarig jubileum en we hopen nog vele jaren met veel plezier cliënten met onze persoonlijke aandacht en onze professionele oogzorg te helpen.”

Wouter en Inge hebben de gehele maand oktober een kortingsactie. Op een paar multifocale Nikon-glazen geven ze een korting van 100 euro, op een paar enkelvoudige Nikon-glazen is de korting 50 euro.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie