Richard Tamminga (links) en Niels Vijge bestaan met Veluwe Optiek 10 jaar.
Richard Tamminga (links) en Niels Vijge bestaan met Veluwe Optiek 10 jaar. Foto: Marco Jansen

Veluwe Optiek in Putten bestaat 10 jaar en viert dit met de klant

27 februari 2023 om 18:30 Zakelijk

PUTTEN Veluwe Optiek bestaat op 21 maart 10 jaar en viert dit jubileum met de klant. De optiekwinkel van Richard Tamminga en Niels Vijge is sinds een jaar gevestigd aan de Dorpsstraat 43 in Putten.

Op de nieuwe locatie worden de collecties van o.a. Lindberg, Porsche Design en Tom Ford overzichtelijk gepresenteerd. Elk merk heeft een eigen positie in de winkel, van kinderbril tot hoogwaardige monturen. „De merkbeleving is hierdoor hoger. Door de sfeer ervaren veel klanten een ‘wow-effect’. Er is van alles te zien, van een wand bekleed met echt mos tot een uniek akoestisch gespoten plafond”, zegt Niels. ,,De kunstplanten kunnen we goed onderhouden”, lacht Richard.

De winkel heeft een overzichtelijke indeling, met verschillende zitgedeeltes. Aan de grote tafel kan iemand rustig even wachten als de partner een oogmeting laat doen. De balie met barkrukken is voor korte wachtmomenten, voor o.a. een reparatie of het bijstellen van een bril. Door de ruimtelijke opzet is er ook meer privacy, zo is er een apart gedeelte van de winkel ingericht met tafels en banken; ‘privé-zitjes’ voor de één op één adviesgesprekken.”

Veluwe Optiek wil met de winkel op Champions League niveau zijn. Niels: „Alles wat hier vandaan komt, moet tot in de puntjes perfect zijn. Vanaf een betaalbare bril van 189 euro tot een multifocale bril met gepersonaliseerd maatwerk. Wil je het beste van het beste, dan kan dat ook. Door te investeren in de nieuwste technieken, kunnen wij heel hoogwaardige brillenglazen leveren van wat op dit moment het hoogst haalbare is qua kijkcomfort.” Ook is er een tweede meetruimte. In deze ruimte is het mogelijk om een droge ogen onderzoek te doen. Met behulp van geavanceerde apparatuur wordt er gekeken welk traject we gaan volgen om de klachten te kunnen verminderen.

In de maand maart maakt de kopende klant kans op een complete bril, zonnebril of een half jaar gratis lenzen. Richard: „We gaan een trekking doen en ze kunnen hun aankoop terugverdienen. Elke week maakt iemand ergens kans op en worden meerdere winnaars getrokken, die we bekend maken op onze social media kanalen.”

Veluwe Optiek
Dorpsstraat 43, Putten.
Tel. 0341-767004 www.veluweoptiek.nl
Facebook: Veluwe Optiek

Marco Jansen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie