Het team staat op de nieuwe locatie ook voor u klaar.
Het team staat op de nieuwe locatie ook voor u klaar.

Discus van Dijk gaat op nieuwe locatie verder met andere eigenaar

15 november 2023 om 12:00 Zakelijk

PUTTEN Discus van Dijk is al 30 jaar een begrip in Putten. De dierenspeciaalzaak aan de Kerkstraat is al die tijd met hart en ziel gerund door George en zijn vrouw Trijnie. George wordt binnenkort 67 jaar en gaat van zijn welverdiende pensioen genieten. De dierenwinkel wordt overgenomen door Edwin en Hennie Jongeneel en verhuist naar een nieuwe locatie in Putten: De Engweg 57.

Marja Stienstra

Discus van Dijk vervult een belangrijke regionale functie, met veel vaste klanten uit Putten en omliggende plaatsen als Ermelo, Voorthuizen, Harderwijk en Barneveld. Na zaterdag 18 november sluit Discus haar deuren aan de Kerkstraat 25. Een kleine week later, vanaf 24 november, opent de winkel op de nieuwe locatie aan de Engweg 57. Zaterdag 25 november is er een openingsfeest met leuke activiteiten voor jong en oud en hoge kortingsacties. Het vaste team, Geanne en Anne-Beth, verhuist mee naar de nieuwe locatie, net als de vijftigjarige papegaai Rocco, een begrip in de dierenspeciaalzaak.

COLLECTIEVE INKOOP

Het wordt de tweede dierenspeciaalzaak van Edwin en Hennie. Zij zijn al eigenaar van Davelaar in Voorthuizen, te vinden aan Marijkelaan 17. De familie Jongeneel vindt het belangrijk dat bij de nieuwe Discus de prijzen omlaag gaan en daar zullen ze dan ook scherp op toezien en dit toepassen. Dit kan omdat er collectief ingekocht wordt voor twee winkels. Naast scherpe prijzen wil Edwin inzetten op goede service en een royaal assortiment. ,,Het vaste assortiment dat mensen al kennen blijft, maar wordt uitgebreid met onder andere CaroCroc, een groter assortiment buitenvogelvoer en meer keuze in het knaagdierenvoer. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om artikelen te bestellen die niet vast in het assortiment zitten. Thuisbezorgen doen we al in Voorthuizen en blijven we ook in Putten en omstreken doen. De klantenpas, waarmee mensen kunnen sparen voor korting, blijft eveneens.”

AFBOUWEN

Maar George verdwijnt niet helemaal uit beeld, want hij blijft twee dagen werken in de nieuwe winkel. Een mooie manier om het werkende leven af te bouwen. Verder wil hij meer tijd gaan besteden aan zijn hobby’s en vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo, iets wat hij al jaren doet bij. George: ,,Ik ben een echt mensenmens en vind het fijn om anderen te kunnen helpen. In al die jaren hebben wij heel wat kennis opgebouwd en veel mensen van een goed advies kunnen voorzien. De dieren in onze winkel heb ik altijd als mijn eigen dieren beschouwd: dierenwelzijn staat bij ons hoog in het vaandel. Dit zal in de nieuwe winkel zo blijven, want wij hebben van het welzijn van dieren ons levensmotto gemaakt. Wees welkom aan de Engweg 57 in Putten, wij heten u van harte welkom in Putten en Voorthuizen!”

Discus van Dijk blijft het vertrouwde adres om uw huisdier fit en gezond te houden. U vindt de vernieuwde winkel vanaf 24 november aan de Engweg 57 in Putten. Wees welkom, ook tijdens het openingsfeest op zaterdag 25 november!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie