Afbeelding
Wijnand Kooijmans

Gemeente verkoopt grond voor woningbouw Rimpeler

25 juni 2020 om 20:20 Nieuwbouw

PUTTEN De gemeente Putten verkoopt een perceel grond in Rimpeler aan Bemog Projectontwikkeling West. Hiermee wordt de bouw van 31 woningen mogelijk.

Wijnand Kooijmans

De bouw van woningen in Rimpeler is in volle gang. In fase 1 van het plan zijn de eerste woningen opgeleverd. De verwachting is dat alle woningen in de eerste twee fasen van Rimpeler nog voor de zomer kunnen worden opgeleverd. De fases drie en vier worden bouwrijp gemaakt en inmiddels is daar ook gestart met de bouw van de eerste woningen.

Hiernaast wordt 3.250 vierkante meter grond verkocht aan Quo Vadis Ontwikkeling voor de bouw van 43 woningen in Rimpeler. Quo Vadis heeft overleg gevoerd met de Woningstichting Putten (WSP) waarbij overeenstemming is bereikt over de bouw van 43 sociale huurwoningen. Het gaat om zowel eengezinswoningen als appartementen. Na aankoop van de gronden worden deze door Quo Vadis overgedragen aan de WSP.

Van de verkochte grond is 3.107 vierkante meter bestemd voor de bouw van de woningen, de resterende grond is bestemd voor de aanleg van een achterpad. Voor de bouw van de woningen is inmiddels al de benodigde omgevingsvergunning verleend.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie