Concert Excelsior in het dorp
Concert Excelsior in het dorp Eigen foto

Open lesavonden Excelsior in Stroud

11 september 2020 om 15:13 lokaal Deel je nieuws

Fanfarecorps Excelsior houdt op dinsdag 22 en dinsdag 29 september een open repetitieavond in Stroud. Wie wel eens een repetitie wil bijwonen of wil kijken hoe de leerlingen van het orkest leskrijgen, kan op deze avonden vrij binnenlopen bij de lessen en de repetitie. 
De slagwerk- en fanfareleerlingen krijgen tussen 18.10 uur en 19.30 uur les in verschillende niveaugroepen in afzonderlijke oefenruimten. Het grote orkest repeteert tussen 19.45 en 21.15 uur (aangepaste tijden in verband met corona).
Het doel van deze open repetitieavonden is vooral om nieuwe (jeugd)leden te werven voor het opleidingsorkest, waarvoor op dinsdag 6 oktober een nieuwe groep van start gaat. Tijdens deze open repetitie is er ook de mogelijkheid voor het stellen van vragen over de vereniging, het opleidingsorkest, contributie, enzovoort. 
Voor wie altijd al een blaas- of slaginstrument wilde leren bespelen, is dit hét moment om daarmee kennis te maken. De vereniging heeft instrumenten beschikbaar, dus nieuwe leerlingen hoeven geen instrument aan te schaffen.
Iedereen is bij dezen van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Meer informatie is te vinden op www.fanfarecorpsexcelsior.nl. 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie