Afbeelding
Misters of The Netherlands

Puttenaar Tjardo Vollema op tour voor Mister of The Netherlands

4 juni 2021 om 16:10 Mensen

PUTTEN De 21-jarige Puttenaar Tjardo Vollema is de mooiste man van Nederland en op dit moment op tour in Turkije voor zijn heritage en educatie tour. Hij heeft zijn eerste taken als Mister of The Netherlands vervuld door af te reizen naar Istanbul om daar lokale scholen te bezoeken, maar ook om de cultuur en erfgoed te bewonderen.

In mei was de finale van ‘De Mooiste Man van Nederland’ waar Vollema als winnaar uit de bus kwam in competitie met dertig andere mannen. De Puttenaar gaat nu namens Nederland deelnemen aan de internationale verkiezing van Man of the World. Deze vindt waarschijnlijk in september plaats op de Filipijnen.

Voordat Tjardo Vollema werd gekroond tot Mister of The Netherlands had hij nauwelijks ervaring met modellenwerk. ,,Ondanks een aantal fotoshoots in de afgelopen tijd heb ik natuurlijk nog weinig ervaring in de modellenwereld. Daar gaan we hard aan werken. Ik ben nu supergemotiveerd om ook internationaal goed te presteren. Veel reizen en fotoshoots in verre landen lijkt me tof”, vertelde hij vlak na zijn overwinning.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie