'Lieve kinderen, wij missen jullie' plakten de leerkrachten vorig jaar na weken van thuisonderwijs op de ramen.
'Lieve kinderen, wij missen jullie' plakten de leerkrachten vorig jaar na weken van thuisonderwijs op de ramen. Donkersgoed Multimedia

Basisschool De Schuilplaats dicht door coronabesmettingen

17 juni 2021 om 08:01 Corona

PUTTEN School met de Bijbel De Schuilplaats in Putten sluit donderdag de deuren vanwege een toenemend aantal coronabesmettingen. ,,Een heftige beslissing”, aldus directer Bernard van Vliet. De ‘uitbraak’ is opvallend, omdat overal in het land het aantal besmettingen daalt en versoepelingen van de coronarestricties worden doorgevoerd.

Dinsdag kon ook al het kamp voor groep 8 niet doorgaan, omdat een juf en een aantal leerlingen besmet waren. ,,Afgelopen dagen beperkten de besmettingen zich tot enkele groepen en de bijbehorende gezinnen. Dat is na vanochtend niet meer het geval”, legt Van Vliet donderdag in een bericht aan de ouders uit.

,,Met het lesvrije weekend op komst, is het verstandig een dag extra te nemen, zodat we vijf dagen geen contacten binnen de school hebben’’, stelt de directeur. ,,We hopen zo dat de rust qua besmettingen terug keert.” Vrijdag en maandag zou de school al dicht zijn vanwege studiedagen voor het personeel.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
School met de Bijbel De Schuilplaats in Putten.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie