Gratis open les Vrolijk & Frans

1 januari 1900 om 00:00 Lokaal nieuws

Op zaterdag 3 september is er een gratis kennismakingsles van Vrolijk & Frans tussen 11.00 en 12.00 uur in ‘’Het Palet’’ tijdens het Open Huis van de Volksuniversiteit Ermelo. Aanmelden vooraf is niet nodig, maar kom s.v.p. wel op tijd! Hier kunt u zelf praktisch kennismaken met deze unieke nieuwe methode van taal leren.

Als één van de eersten in Nederland maakt Vrolijk & Frans gebruik van de vernieuwende methode TPRS® waarmee je een taal moeiteloos vloeiend gaat spreken en verstaan. De lessen zijn afwisselend en verre van schools. Nadruk ligt op spreken en verstaan en er wordt dan ook voornamelijk Frans gesproken in de lessen; met deze methode kan dat zelfs al bij de beginners! Grammatica wordt alleen toegepast gebruikt: dit werkt 't effectiefst. Er is veel aandacht voor cultuur: proeverijen van Franse specialiteiten, films, (strip)boeken, chansons, poëzie. Computer en multimedia worden ingezet om het leren zo doeltreffend en leuk mogelijk te maken.

Men kan zich voor de avondlessen opgeven via de website van de Volksuniversiteit Ermelo/Harderwijk. Voor meer informatie over de daglessen: 0341 551998 of surf naar www.vrolijkenfrans.nl.

N.B. De inschrijving sluit 12 september.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie