Clublid op baan 12 Terra Nova
Clublid op baan 12 Terra Nova Hans Broodbakker

Gratis kennismaken met midgetgolfsport bij MGV De Veluwe

21 juni 2022 om 14:50 Sport Deel je nieuws

De midgetgolfvereniging MGV De Veluwe doet mee aan de activiteiten van de Open Club in Putten. In de komende weken biedt de vereniging belangstellenden de gelegenheid om op de clubavonden op woensdag kosteloos gezellig met de leden een rondje minigolf te lopen op de prachtige banen van Terra Nova. De activiteit start om 19.00 uur.

Minigolf is een sport die je tot hoge leeftijd kan beoefenen: langs de banen staan bankjes als je even wilt gaan zitten. En gezellig is het altijd, want tussendoor maak je natuurlijk een praatje met de spelers van het groepje waar je mee rondgaat. De verenigingsleden helpen u graag op die clubavonden, als u dat wilt, met hints en tips over hoe een goede slag gemaakt kan worden en hoe je een baan het best speelt. Wist u dat bij midgetgolf elke baan met een andere soort bal gespeeld kan worden? We leggen het graag uit. Mocht u ervaring hebben met putten omdat u bijvoorbeeld golft, dan kunnen we misschien ook iets van u leren. Schrijf vooral in!

De data van de betreffende clubavonden vindt u op de site van Actief Putten bij ‘Aanbod Sportverenigingen’ (https://www.actiefputten.nl/aanbod-sportverenigingen). Daar kunt u zich ook opgeven voor deelname.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie