Orion doet ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie

7 september 2018 om 17:15 Sport/sport Deel je nieuws

Gymnastiekvereniging Orion gaat weer meedoen  met de Grote Clubactie!

Onze leden starten vanaf zaterdag 15 september met de lotenverkoop  Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

Orion gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen in Nederland op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost €3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar onze  club gaat.

Iedere discipline binnen onze vereniging heeft een eigen doel bepaald wat zij willen realiseren met de opbrengst van de grote clubactie.  Wij kunnen de steun van u dus goed gebruiken!” We hebben al een aantal jaar een hele mooie opbrengst mogen ontvangen, mede dankzij uw steun! Mogen onze leden weer op u rekenen als ze aan de deur komen?

Wij vragen u om een eenmalige machtiging af te geven bij aankoop van een of meerdere loten. Geef de verkopers geen contant geld mee.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Wij zijn enthousiast en staan allemaal klaar in de startblokken voor de aftrap a.s. zaterdag de 15e september!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie