B t/m 13 jaar
B t/m 13 jaar Jazzdans Orion

Geslaagde dansdag voor Jazzdans Orion

24 april 2022 om 12:19 Sport Deel je nieuws

Acht groepen van Jazzdans Orion lieten zaterdag 23 april hun dansen zien tijdens de Dance2Demo in Kampen. De demo was verdeeld in een middag- en een avondprogramma. In het middagprogramma was het de beurt aan de B t/m 16 jaar o.l.v. Floor de Roos, de C 20 jaar en ouder o.l.v. Demi Hijwegen, de C t/m 16 jaar o.l.v. Manouk van Beek en Demi Hijwegen, de C t/m 13 jaar o.l.v. Mariska Willemsen, de B t/m 13 jaar o.l.v. Anne-Will van den Brink en de D t/m 9 jaar o.l.v Zoë Kamphuis. Alle groepen gaven een spetterend optreden en lieten het publiek genieten van hun plezier in het dansen.

In de avond was het de beurt aan de A 20 jaar en ouder o.l.v. Anne-Will van den Brink en Floor de Roos en de B 20 jaar en ouder o.l.v. Anne de Roos. Ook zij straalden en hebben strakke, knallende dansen neergezet, waar het publiek muisstil bij was.

De programma’s werden afgesloten met een gezamenlijke slotdans. Deze dag was, naast een mooie ervaring, ook een goede oefening voor de groepen die zich plaatsen voor het NK 25 juni in Ahoy Rotterdam.

B t/m 16 jaar
B 20 jaar en ouder
A 20 jaar en ouder
C 20 jaar en ouder
C t/m 16 jaar
C t/m 13 jaar
C t/m 13 jaar
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie