Broekhuis Halve Marathon Harderwijk over de boulevard.
Broekhuis Halve Marathon Harderwijk over de boulevard. Athlos

Voorinschrijving Broekhuis Halve Marathon Harderwijk 2024 geopend: ook keuze uit kwart marathon en kortere afstanden

6 november 2023 om 20:00 Sport

HARDERWIJK De voorinschrijving voor de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk 2024 is officieel geopend. Ook dit jaar gaat het gecertificeerde parcours van de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk weer over de boulevard en door de gezellige stad. Alle routes zijn verkeersvrij en gaan over verharde wegen en paden.  

Dit iconische evenement vindt plaats op zaterdag 9 maart 2024.

KIES EEN PASSEN AFSTAND

Is een halve marathon je (nog) te ver of past het niet in de trainingsopbouw, geen probleem. Tegelijkertijd met de halve marathon is de start van de kwart marathon van 10,6 km. Meer van de kortere afstanden? Ook dat is mogelijk. Vanaf 12 jaar mag men deelnemen aan de 5 km. Vanaf 14 jaar is meedoen met de kwart marathon mogelijk en vanaf 16 jaar kan er ingeschreven worden voor de halve marathon.

(Artikel gaat onder afbeelding verder)


Start Broekhuis Halve Marathon Harderwijk - Athlos

VOORINSCHRIJVEN TOT EN MET 17 FEBRUARI

Verzekerd zijn van een plek aan de start? Zorg dan dat de voorinschrijving voltooit is vóór 18 februari. Wees er snel bij, want de plaatsen vullen zich sneller dan de sprinters in hun laatste meters.

ALLE INFORMATIE OP DE WEBSITE 

De website Broekhuis Halve Marathon Harderwijk  staat vol met informatie die kan helpen bij de voorbereiding. 

Het is meer dan alleen een race, het is een belevenis die je niet wilt missen. Trek de loopschoenen aan en zet de eerste stap richting een onvergetelijke ervaring bij de Broekhuis Halve Marathon Harderwijk 2024. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie