Afbeelding
Ton van der Stelt

Meer tweebenige voetballers bij SDCP

Voetbal

PUTTEN In het begin van het seizoen krijgen de trainers van desbetreffende teams voor elke speler een bal, waarmee de spelers thuis tegen een muur hun chocoladebeen kunnen verbeteren.

Als een speler het kan opbrengen om elke dag een kwartier lang de bal alleen maar hun zwakke been te gebruiken dan zijn ze binnen drie weken hun chocoladebeen kwijt. Tevens krijgen de trainers een pakket aan formulieren, waarop zij de namen van de spelers op zetten. Bij de formulieren zijn voorbeeldformulieren aanwezig en geven aan de puntenwaardering van het penalty schieten en het passen door pionnen heen. Het resultaat is, dat tijdens het seizoen de spelers ook tijdens de trainingen meer hun zwakke been durven te gaan gebruiken. Aan het eind van het seizoen wordt dezelfde test wederom afgelegd en ziet men dat gemiddeld over alle teams de scores hoger zijn, als van het begin van het seizoen. Voor de drie beste spelers zijn er bekers beschikbaar en SDCP is de sponsors hier dankbaar voor.

SDCP heeft door dit project straks in de regio en zelfs daar buiten meer tweebenige voetballers, dan bij de andere verenigingen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven 8 aug, 11:02
Afbeelding
Wasdroger in brand op bovenverdieping restaurant 6 aug, 19:32
Afbeelding
Binnen bij Bezoekerscentrum Nunspeet: Ontdek de Veluwse natuur Uitjes in de regio 6 aug, 15:05
Logo
Afbeelding
Historisch museum De Tien Malen: een kijkje in de geschiedenis van Putten Uitjes in de regio 5 aug, 15:21
Afbeelding
Echte mensen bij het Marius van Dokkum Museum Uitjes in de regio 5 aug, 14:46
Afbeelding
Geslaagde start van kermis Putten 5 aug, 09:16
Afbeelding
Provincie Gelderland vaart voor het eerst mee met Pride Amsterdam 5 aug, 08:45