Rood-Wit'58 maakte er vijf op bezoek bij VEVO.
Rood-Wit'58 maakte er vijf op bezoek bij VEVO. TV Bloeme

Rood-Wit ‘58 start seizoen goed mede dankzij hattrick Jop van Eijden

2 oktober 2023 om 16:30 Voetbal

VEENHUIZERVELD Rood-Wit’58 uit Putten is de competitie uitstekend begonnen. De formatie van trainer Ramazan Pinarbasi won mede dankzij een hattrick van Jop van Eijden met 3-5 van VEVO.

Met een week vertraging begon Rood-Wit’58 op Sportpark De Noord in Veessen goed aan het nieuwe seizoen. Al na zes minuten profiteerde Van Eijden slim van matig verdedigen van de thuisclub. Nadat VEVO luttele minuten later op gelijke hoogte was gekomen, bracht Van Eijden met zijn tweede goal de equipe van Pinarbasi wederom op voorsprong. In de tweede helft scoorde VEVO uit een counter de gelijkmaker, waarna de bezoekers uit Veenhuizerveld via een goal uit een vrije trap van aanvoerder Marijn van Meerveld voor de derde maal op voorsprong kwamen. Rood-Wit’58 liep hierna via Van Eijden en invaller Ruben van Oostende uit, waarna het laatste wapenfeit voor VEVO was: 3-5.

Trainer Ramazan Pinarbasi was tevreden: ,,Het was een dik verdiende overwinning na een aantrekkelijk duel met mooie doelpunten. Wij hebben een jong en leuk team waar nog veel rek in zit. De bedoeling is om onze speelwijze verder te ontwikkelen en zo het maximale uit de groep te halen, dan moet een plek bij de eerste vijf zeker haalbaar zijn.”

Komende zaterdag speelt Rood-Wit’58 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen wanneer CSV’28 uit Zwolle naar sportpark De Eendracht in Putten komt voor het onderlinge treffen in de vierde klasse B.

VEVO - Rood-Wit’58 3-5 (1-2)
Goals Rood-Wit’58: Jop van Eijden 0-1, Jop van Eijden 1-2, Marijn van Meerveld 2-3, Jop van Eijden 2-4, Ruben van Oostende 2-5

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie