Vodenitcharov Pianokwartet in Vanenburg

11 maart 2013 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Het laatste concert in de serie Randmeerconcerten van dit seizoen vindt plaats op zaterdag 6 april in Kasteel De Vanenburg in Putten met het Vodenitcharov Pianokwartet.

Hoewel we het seizoen de laatste jaren besloten met een pianorecital hebben we dat op 16 maart al gehad. Het Vodenitcharov Pianokwartet zal ook prachtig klinken in de zaal van Kasteel De Vanenburg.

Dit concert kan niet stuk met twee kwintetten van Mozart en Beethoven. Vanwege Pasen is dit concert 3 weken na het voorgaande.

Losse kaarthouders kunnen reserveren (zelfs aan te raden) omdat het laatste concert meestal is uitverkocht.

Seizoen 2013-2014

Het volgende seizoen staat in het teken van een jubileum. 40 jaar Randmeerconcerten is iets om trots op te zijn. En dat gaan we vieren, met o.a. twee pianorecitals. Eerst in 2013 Ronald Brautigam en vervolgens in 2014 Mariana Izman. Beiden traden eerder op bij ons en beide concerten waren uitverkocht. De bijlage met het vrijwel definitieve programma 2013-2014 vertelt u er alles over.

Muzikado concertbonnen

Deze zijn aan de kassa verkrijgbaar tegen de normale prijs van € 19,00.

Ook hier geldt dat u via onze website kunt reserveren via een invulformulier. In dat geval betaalt u de Muzikado concertbonnen vooraf en wordt het bestelde aantal na ontvangst van de betaling aan het door u opgegeven adres gestuurd.

Prijzen

Zoals reeds gemeld zijn de prijzen voor onze concerten gelijk aan die van het voorgaande seizoen. De verhoogde prijzen zoals die in het programmaboekje staan gelden dus niet meer. In de nog niet verspreide boekjes hebben wij de prijzen zoveel mogelijk aangepast.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie