Afbeelding
pascal chantal

Organisatie Putten op z’n kop kijkt met goed gevoel terug op eerste editie in de manege van Putten

1 december 2023 om 15:44 Evenementen

PUTTEN Putten genoot op zaterdag 25 november van de eerste editie van Putten op z’n kop. De organisatie kijkt met een goed gevoel terug op het festival met als thema ‘Foute Pakjes Festival’.

Organisatoren Jeroen van Eck, Remco van Soest en Gert Last hebben de afgelopen maanden met elkaar de handen uit de mouwen gestoken om de manege van Putten om te toveren tot feestlocatie. ,,Met onder anderen internationale artiesten als Outsiders en Freddy Moreira, duizenden verklede mensen, diverse foodtrucks en een waanzinnige show is het gelukt om Putten echt op z’n kop te zetten.” Sinds het idee ontstaan is, is het drietal in samenwerking met de gemeente bezig geweest om er een veilig en goed evenement van te maken. ,,Met als grootste verrassing misschien wel de Schirmbar, waar met honderd man tegelijk gezongen, gedanst en gesprongen werd, middels een Silent Disco.”

Putten op z’n kop is het eerste feest van een aantal evenementen die de mannen willen gaan organiseren. Tijdens het organiseren kijkt het drietal dat ze allerlei doelgroepen in Putten bedienen. Ook kondigen ze met trots de tweede editie van Putten op z’n kop aan. ,,Sowieso kan iedereen alvast 23 november 2024 in de agenda noteren, want dan vindt de volgende editie plaats van het ‘Foute Pakjes Festival’.”

Voor meer informatie rondom deze tweede editie en andere evenementen is Putten op z’n kop te volgen via de socials of de website van Putten op z’n kop.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie