Jan en Joke ruimen zwerfafval op in Putten: De raarste vondst waren toch echt de zeven spijkerbroeken in het bos.” - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Jan en Joke ruimen zwerfafval op in Putten: De raarste vondst waren toch echt de zeven spijkerbroeken in het bos.”

21 januari 2023 om 16:41 Natuur en milieu Joyce Kruizenga-Elskamp
Jan en Joke helpen mee om Putten schoon te houden
Jan en Joke helpen mee om Putten schoon te houden

PUTTEN Iedereen doet iets bijzonders. De een heeft een speciale of grote verzameling, de ander een leuke hobby en weer een ander kan met vrijwilligerswerk iets voor een ander betekenen. Ook zijn er mensen die een bijzondere sport beoefenen. Dit keer vertelt echtpaar Jan en Joke van de Ruitenbeek over hun missie om het zwerfafval in Putten op te ruimen.

,,Eigenlijk zou deze rubriek nu “Dit doen wij” moeten heten, want wij doen dit altijd samen”, zegt Joke. Samen met Jan dus, zijn zij bij toeval begonnen met zwerfafval oprapen. Joke: ,,Wij deden al zes jaar mee met de Landelijke Opschoondag. Dit was maar een dag. Door Corona kwam die in 2020 te vervallen. Een jaar later ging het wel door en moch..

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.