Vuilnisman; ‘Zo blijft ons mooie dorp schoon’ - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Vuilnisman; ‘Zo blijft ons mooie dorp schoon’

2 aug, 16:59 Dit doe ik… Overig Joyce Kruizenga-Elskamp
Karim kun je in Putten overal tegenkomen.
Karim kun je in Putten overal tegenkomen.

PUTTEN Iedereen doet iets bijzonders. De een heeft een speciale of grote verzameling, de ander een leuke hobby en weer een ander kan met vrijwilligerswerk iets voor een ander betekenen. Ook zijn er mensen die een bijzondere sport beoefenen. Dit keer vertelt Karim Nassau over zijn werk als vuilnisman in Putten.

Hoewel zijn naam het niet doet vermoeden is Karim Nassau toch een echte Puttenaar. Geboren en getogen in Putten met een Puttense moeder en een Marokkaanse vader. Karim is een opvallende verschijning in het dorp: klein van stuk, met een lange donkere baard en daarboven twee vrolijke pretogen. En van ondernemers tot politie, van BOA’s en boeren tot marktkooplui. (Bijna) iedereen kent hem! En ze weten: hij is trots op zijn werk, geen moeite is hem teveel, hij staat voor iedereen klaar en is bijna altijd vrolijk. 

Karim vertelt: ,,Al bijna dertig jaar ben ik in deze regio aan het werk. Eerst in het tuinonderhoud in diverse plaatsen, zoals Nunspeet, Ermelo, Vierhouten, Nijkerk en later in Putten. Ik ging werken voor de Gresbo. Deze organisatie..

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.