Taart voor de bezorgers van de Inclusief Groep in Putten.
Taart voor de bezorgers van de Inclusief Groep in Putten. Eigen foto

Hospice Nijkerk e.o bedankt de Inclusief Groep in Putten voor het verzorgen van de digitale collecte

2 december 2022 om 14:00 Overig

PUTTEN In de gemeente Putten heeft, in oktober, een collecte plaatsgevonden voor het hospice Nijkerk e.o. De gemeente Putten valt in het verzorgingsgebied van dit hospice; gasten uit Putten kunnen dus ook in dit hospice worden opgevangen.

De huis-aan-huis collecte heeft plaatsgevonden door het bezorgen van een kaartje met een QR-code; via die code kon iedereen op een geschikt moment een bedrag digitaal overmaken. Bij het bezorgen van de kaartjes zijn veel vrijwilligers uit Putten betrokken geweest maar een groot aantal kaartjes is bezorgd door de reguliere bezorgdienst van de Inclusief Groep uit Putten. De Inclusief Groep heeft dat voor dit doel belangeloos gedaan, waarbij hen wel een traktatie in het vooruitzicht was gesteld.

Gisteren is de traktatie bezorgd door de coördinator van de collecte Dik van Oosterom (rechts op de foto) en de voorzitter van de Stichting Vrienden Hospice Nijkerk e.o. Peter van Hofwegen. Daarbij is ook de totaal opbrengst van de collecte van maar liefst 8.000 euro bekend gemaakt. Alle medewerkers van de Inclusief Groep werden hartelijk bedankt en die dank komt ook de tachtig vrijwilligers toe die alle andere kaartjes hebben bezorgd.

Kaartje gemist of het hospice op een andere wijze steunen, kijk dan op website www.hospicenijkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie